Politerno > Україна і світ > Поліція Лондона опублікувала від імені Юлії Скрипаль першу заяву після отруєння

Поліція Лондона опублікувала від імені Юлії Скрипаль першу заяву після отруєння

  • 5 Квітня, 2018
  • 1348 Переглядів
  • 0

Поліція Лондона оприлюднила заяву від імені доньки колишнього шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля Юлії, у якій вона розповідає про свій стан здоров’я.

У заяві Юлії стверджується, що вона прийшла до тями понад тиждень тому і рада повідомити про “щоденне прибуття сил”.

“Я вдячна за виявлений до мене інтерес і за численні побажання одужання, які я отримую”, – зазначає Юлія.

“Є багато людей, яким слід подякувати за моє відновлення, особливо хотіла б згадати жителів Солсбері, які прийшли на допомогу, коли мій батько і я були недієздатними. Крім того, я хотіла б подякувати співробітникам окружної лікарні Солсбері за їхню турботу та професіоналізм”, – наголошує донька Скрипаля.

Юлія Скрипаль висловила сподівання на повагу до її особистого життя та життя її родини у період одужання. Водночас у заяві немає жодної згадки про стан здоров’я Сергія Скрипаля.

Раніше російський телеканал “Россия 1” у програмі “60 минут” оприлюднив нібито запис телефонної розмови доньки Сергія Скрипаля Юлії з лікарні з її двоюрідною сестрою Вікторією.

У ході розмови Юлія розповіла, що “все добре, все вирішується, всі ідуть на покращення, всі живі. У тата все нормально, зараз відпочиває, спить”.

Як повідомлялось, у Великій Британії в місті Солсбері отруїли російського шпигуна-перебіжчика Сергія Скрипаля. У торговельному центрі жінці і чоловікові стало зле. Їх госпіталізували із серйозним отруєнням невідомою речовиною.

Отруєним чоловіком виявився 66-річний російський розвідник Сергій Скрипаль. Разом з ним була неназвана 30-річна жінка. Пізніше з’ясувалось, що жінка – донька Скрипаля.

У минулий понеділок стало відомо, що понад 20 країни світу висилають російських дипломатів у відповідь на отруєння Скрипалів у Великій Британії.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров назвав “хамством” такі дії країн і пообіцяв відповідь.

Загалом 26 країн заявили про видворення 143 російських співробітників розвідки, які видавали себе за дипломатів, у зв’язку з отруєнням у Солсбері колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Згодом стало відомо, що МЗС Росії висилає близько 150 дипломатів 23 країн, серед них 13 українських.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE