Politerno > Україна і світ > Блогер про дивну фотографію “застреленого” Бабченка

Блогер про дивну фотографію “застреленого” Бабченка

Коли я рано вранці сьогодні готував першу статтю про «вбивство» російського журналіста Аркадія Бабченко, мене відразу здивувала одна обставина …

Той матеріал я розмістив приблизно о 8.30. Так ось, у зазначеній статті я серед іншого виставив фотографію, яка мені відразу здалася дивною.

На ній був зображений убитий або поранений Бабченко, що лежить в калюжі крови на підлозі. Причому, лежав він обличчям вниз. Отже, тіло після «замаху» ніхто не чіпав.

Тепер подумайте, як могло з’явитися таке фото?

Спікер Нацполіціі Ярослав Тракало, як я написав рано вранці в статті, повідомив наступне: «Дружина була у ванній кімнаті. Вона почула удари, вийшла і побачила чоловіка в крові. Викликала швидку, його забрали, він помер в кареті швидкої».

Виходячи з цієї інформації, дружина побачила спливаючого кров’ю чоловіка і перше, що вона зробила – почала фотографувати тіло в крові … Уявіть собі реально цю ситуацію! Дружина, побачивши чоловіка в крові і не знаючи, чи живий він (а СБУ за «сценарієм» передала, що він тоді ще був живий і помер тільки в кареті швидкої), в першу чергу, звичайно, постарається якось допомогти йому. І вже точно вона не залишить чоловіка лежати обличчям в підлогу … Чи не так?

Втім, я не фахівець в таких справах, тому не став надавати великого значення цьому не надто зрозумілому факту. Але ця картинка призначалася – згідно зі сценарієм СБУ – для тих, хто готував або замовляв замах на Бабченка. А вони напевно б запідозрили щось недобре в цій фотографії. І отже, СБУ зробила прокол в даному випадку?

До речі, можливо на цій картинці з лежачим в крові Бабченком і в тій інформації від СБУ були і інші якісь нестиковки (проколи), які побачили фахівці …

Мішель Пророк

Як повідомлялось, інформація про вбивство Бабченка з’явилася ввечері 29 травня. Міністерство закордонних справ Росії і Кремль відкидали свою причетність до цього.

Пізніше в СБУ повідомили, що російський журналіст Аркадій Бабченко – живий, це була спецоперація Служби безпеки.

За версією слідства російські спецслужби через посередника в Україні замовили вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка колишньому учаснику АТО.

У міжнародній недержавній організації “Репортери без кордонів” обурені спецоперацією Служби безпеки із інсценування вбивства Аркадія Бабченка.

Сьогодні увечері СБУ оприлюднила два відео із затриманням замовника вбивства Аркадія Бабченка та фрагментом розмови між замовником та виконавцем.

Екс-високопосадовець Пентагону та директор аналітичного Центру Байдена при Пенсильванському університеті Майкл Карпентер заявив про можливі наслідки спецоперації «Бабченка» для української влади.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE