Politerno > Україна і світ > Поліція жорстоко розігнала активістів, які протестували проти гей-параду у Києві (Фото – Відео)

Поліція жорстоко розігнала активістів, які протестували проти гей-параду у Києві (Фото – Відео)

  • 17 Червня, 2018
  • 2318 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 17 червня, вранці у Києві націоналісти із організації С-14 та просто активні громадяни вийшли на мирний протест проти проведення маршу ЛГБТ у центрі Києва.

Про це інформує прес-служба С-14.

«Подивіться як захищають “сексменшини” та порушують права звичайних киян. Мирний санкціонований мітинг націоналістів та представників релігійних громад проти ЛГБТ-параду жорстко розігнали тактики Зозулі та необеркут. Активісти ночували ще з учорашнього дня, щоб висловити свій протест. На ранок їх оточили і почали бити палицями та заливати сльозогінним газом», – йдеться у повідомленні активістів.

Згодом активісти повідомили, що біля Оперного театру поліція знову жорстко розігнала громадян, які прийшли забрати свої втрачені речі .

«Про це їм повідомив начальник Громбезпеки і тут же їх вдруге оточили і почали силове затримання. Жодних протиправних дій люди не чинили», – наголошують у С-14.

Поідомляється, що загалом поліція затримала понад півсотні націоналістів та інших громадян.

Разом з тим, під Шевченківським райвідділком зібралися представники інших націоналістичних організацій, які вимагають звільнення затриманих хлопців.

У своєму зверненнні, оприлюдненому на сайті Львівської архідієцезії Римо-католицької церкви в Україні, єпископи Римо-католицької церкви закликали українську владу заборонити проведення Маршу рівності в Києві. 

“Із прикрістю мусимо констатувати факт, що, не зважаючи на численні звернення громадян України, церков, громадських організацій та вірян, які, між іншим, були виражені в петиціях до усіх рівнів влади про захист сімейних цінностей та заборону пропаганди гомосексуалізму, деякі представники влади піддалися зовнішнім чинникам впливу і надали свій дозвіл та сприяння на проведення так званого Маршу рівності. Проведення подібних заходів – це публічна та відверта пропаганда гріха, яка деструктивно впливає на українські родини, зокрема на молоде покоління”, – ідеться у зверненні.

У єпархії назвали Марш рівності рекламою і провокуванням гріха.

“Ми переконані, що гендерна ідеологія, яка стоїть за так званим Маршем рівності є формою неомарксизму, а її сприяння призведе до знищення України”, – зазначили єпископи.

Вони закликали владу України стати на захист сім’ї і “дати можливість кожній дитині зростати в родині, де є батько і мати”.

“Молімося також за осіб, які внаслідок тих чи інших життєвих травм, а можливо внаслідок своїх переконань чи вибору належать до так званої ЛГБТ-спільноти. Молімося, щоб вони відкрили красу людського творіння та свою ідентичність в Ісусі Христі”, – ідеться у зверненні.

Читайте також: Гей-парад в Києві: християнам потрібно зайняти активну позицію в боротьбі за сімейні цінності

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE