Politerno > Україна і світ > Гриценка, як кандидата не існує. А є інша людина, про яку ми мало що знаємо – Анатолій Степанович Мостовий (Відео)

Гриценка, як кандидата не існує. А є інша людина, про яку ми мало що знаємо – Анатолій Степанович Мостовий (Відео)

  • 28 Червня, 2018
  • 2689 Переглядів
  • 0

Що я особисто думаю про кандидата в президенти Анатолія Гриценка?

Я думаю, що такого кандидата не існує. А є інша людина, про яку ми мало що знаємо – Анатолій Степанович Мостовий. Чоловік Юлії Володимирівни Мостової, власника і головного редактора газети “Дзеркало тижня”.

Тому коли ви будете голосувати на виборах за нього – ви будете голосувати за Юлію Володимирівну, яка і буде реальним президентом.

Відповідно, коли ви шукаєте відповідь на питання, а з якими олігархами пов’язаний Мостовий-Гриценко, ви шукайте відповідь не там. Він ні з ким, по чесному, не пов’язаний. Тому що не його це справа, з олігархами питання вирішувати. Цим давно і успішно займається його дружина, яка любить одних і не любить інших. Одних сильно, інших не надто.

Почитавши “Дзеркало тижня” це можна зрозуміти.

Ще раз повторюся, що я не стверджую, добре це чи погано. Це – як зазвичай. Просто потрібно розуміти, за кого ви голосуєте насправді, навіть якщо в бюлетені буде написана інша прізвище.

Dubinsky.pro

Читайте також: Небоженко про загадкового кандидата в президенти

або Від грантів до розпродажу армії – “бойовий” шлях “паркетного полковника” Гриценка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE