Politerno > Україна і світ > Небоженко про загадкового кандидата в президенти

Небоженко про загадкового кандидата в президенти

  • 27 Червня, 2018
  • 2654 Переглядів
  • 0

Це не випадковий і наївний Гнап. Це не хитрий Рабінович і навіть не «вилоносець» з нетрадиційною політичною орієнтацією – Ляшко. Це добре відомий колишній міністр оборони Анатолій Гриценко.

Не дивлячись на великий політичний успіх, такі різні президенти, як Ющенко і Янукович не підтримують його в президентській кампанії, що дивно.

У кандидата в президенти Гриценка немає політичної програми, немає реальної партії, немає команди, немає партійної мережі, немає зв’язків з олігархами (Льовочкін – не олігарх). Але зате у нього є хороший рейтинг і багато випадкових великих грошей на масову рекламу.

Так чому всього цього немає у нинішнього президента Порошенка, – ні високого рейтингу, ні реальної партії, ні команди – незрозуміло. Якийсь Гриценко “тупцює” по політичному і кримінальному майбутньому щасливого Порошенка. В кінцевому рахунку, хто кого обдурить – Гриценко Порошенка, – мовляв я забираю голоси у Тимошенко заради тебе, милого. Чи Порошенко використовує Гриценка, через гроші нещасного Фірташа, в боротьбі з Тимошенко.

І як все це неприємно шалапаю Ляшку, якого олігархи проміняли на млявого Гриценка в боротьбі за майбутнього президента України. Але ж вдачливий Ляшко думав, що він буде наймоднішим персонажем на президентських виборах 2019 року.

Віктор Небоженко

Читайте також: Токсичний інститут. Що Гриценко і Саакашвілі забули в проросійському ICEUR-Vienna?

або Від грантів до розпродажу армії – “бойовий” шлях “паркетного полковника” Гриценка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE