Politerno > Тернопільщина > “Я документи – а вони слухи та плітки на мене”, – Деревляний про скандал у Службі автомобільних доріг Тернопільщини

“Я документи – а вони слухи та плітки на мене”, – Деревляний про скандал у Службі автомобільних доріг Тернопільщини

  • 29 Червня, 2018
  • 4406 Переглядів
  • 0

На днях «Наші гроші. Львів» розповіли про корупцію в Службі автомобільних доріг Тернопільщини. Розслідувачі звернули увагу на нових гравців на дорожньому ринку області. Як вони з’ясували, 177 договорів Служби автомобільних доріг у Тернопільській області (далі САД) були укладені протягом останніх двох тижнів з місцевою та маловідо мою компанією «БМБуд».

Сума кожного з цих договорів не перевищувала 200 тис. грн, тобто дозволяла не проводити відкриті торги та уникнути уваги, що прикута до великих цифр та маловідомих фірм. Але простий підрахунок дав нам суму у 26,8 млн грн. Ми виявили, що йдеться не про 177 доріг у Тернопільській області, а лише про… сім. А така кількість угод зумовлена тим, що дороги поділили на відтинки до 40 (!) метрів і на ремонт кожного уклали окремий договір.» – йдеться на сайті «Наші гроші. Львів».

Про ці зловживання владою не промовчали у вищих кабінетах влади. Міністр інфраструктури Володимир Омелян закликав відправити у відставку керівництво Тернопільської Служби автомобільних доріг.

Таке враження, що обходити законодавство Остап Бендер навчався у Тернопільській САД. Альтернативи негайному звільненню я не бачу“, – написав В.Омелян на своїй сторінці в Facebook, звертаючись до керівника “Укравтодору” Славомира Новака.

«Корупція в САД є» – говорить перший заступник Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.

Нещодавно на голову обласної ради прийшов лист від Національної поліції, де, я хочу зацитувати “у ході обстеження на дорогах державного значення виявлено 6 тисяч 748 недоліків, у тому числі – на 179 ділянках мали місце вибоїни та ямковість 1 тисяча 298 метрів квадратних та на 743 ділянках не відповідало покриття. Також не вистачає близько 700 знаків”, – каже Василь Деревляний.

Після оприлюднених мною документів, котрі засвідчували проблеми в роботі САД, проти мене почали брудну інформаційну кампанію. Я документи – а вони слухи та плітки на мене” – зазначив Василь Деревляний.

Цікаво як відреагує обласне керівництво. До сьогодні однопартійці Богдана Юлика Степан Барна та Віктор Овчарук старались замовчувати реальну картину подій.

Читайте також: Спортсмени з великої дороги

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE