Politerno > Тернопільщина > “Автомайдан” вимагає від депутатів Тернопільської облради звільнити Кузяка

“Автомайдан” вимагає від депутатів Тернопільської облради звільнити Кузяка

  • 9 Серпня, 2018
  • 3577 Переглядів
  • 0

Звернення до депутатів Тернопільської обласної ради.

Шановні депутати! В Тернопільській обласній раді Ви усі представляєте громади за різними округами, а депутатський корпус загалом – усю Тернопільщину. Звертаємося до Вас з вимогою про винесення питання, щодо невідповідності займаній посаді начальника Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА Кузяка Віктора Степановича.

Ми неодноразово публікували викривальні статті стосовно корупційних діянь Кузяка В. С., про закупівлю меблів для університетської лікарні втричі дорожчих за ринкові ціни, про проведення капітального ремонту з порушенням діючих ДБН (як наприклад по утепленню Березовицької школи) чи оплати коштів підрядникам за роботи які не виконані в повному обсязі. Крім цього загальновідомим є факт наявної судимості Кузяка В. С. за посадою керівника ТОВ «Спільного Україно-Німецького підприємства «Тер-Бау-Гіпс», на якій він працював до призначення на начальника УКБ.

У цьому році УКБ яким керує Кузяк В. С. проявило свою неспроможність проведення тендерів на утримання доріг місцевого значення, а це ремонт доріг на всіх виборчих округах Тернопільщини. Станом на сьогодні не проведено жодного тендеру для поточного ремонту доріг, а ті кошти які використані з дорожнього фонду «освоєні» за різними схемами сумнівного характеру. Таким чином Тернопільщина одна з останніх областей по ремонту доріг місцевого значення станом на сьогоднішній день. Більше того, існує загроза, що близько 200 млн. грн. (із 325 млн. грн. які виділені на нашу область) будуть повернені до державного бюджету внаслідок того, що після закінчення тендерів, або їх відміни неможливо буде зробити ремонт до кінця року через несприятливі погодні умови, оскільки сезон ремонту доріг завершується.

Крім цього Кузяк В. С. системно ухиляється від участі у депутатських комісіях, де він в силу своїх посадових обов’язків, зобов’язаний звітувати про діяльність Управління капітального будівництва. Кузяк В. С. вже отримував догани, тому альтернативи звільненню даного працівника ми просто не бачимо.

Таким чином, просимо включити в порядок денний та підтримати пропозицію про звернення до С. Барни щодо вимоги звільнення начальника Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації Кузяка Віктора Степановича.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE