Politerno > Україна і світ > “Новий курс” дуже не подобається чинній владі і тому на його дискредитацію спрямовані величезні зусилля, – політолог

“Новий курс” дуже не подобається чинній владі і тому на його дискредитацію спрямовані величезні зусилля, – політолог

  • 20 Серпня, 2018
  • 2053 Переглядів
  • 0

Під час своїх поїздок по Україні я дуже часто бачу білборди з нинішнім президентом України Петром Порошенком. Вони рясно висять практично вздовж усіх міжміських трас. Хто за це платить, і чи платить взагалі – велике питання.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики Микола Спірідонов.

Наприклад, за даними народного депутата Сергія Лещенка, органи влади змушують рекламні агентства безкоштовно розміщувати рекламу Порошенка під виглядом соціальної. Якщо за таку рекламу платять з бюджету України, то це ще гірше. У будь-якому випадку, це могло б стати непоганою темою для розслідування з боку журналістів і антикорупційних органів.

Читайте також: Юля пішла у відрив. Новий курс Тимошенко завершився перемогою

Але чомусь таке розслідування поки ніхто особливо не проводить. У той же час, піднімається чергова хвиля чорного піару проти лідера президентського рейтингу – Юлії Тимошенко. Громадський рух «Чесно» та порохоботи активно розганяють інформацію про 22 мільйони гривень, які «Батьківщина» витратила на організацію форуму «Новий курс України» і його інформаційний супровід.

Оскільки ніякого серйозного компромату на Тимошенко знайти не можуть, то чіпляються до всього. Ці претензії висмоктані з пальця. У законі про фінансування політичних партій дуже чітко прописано, які гроші виділяються і на що їх можна витрачати. В тому числі, їх можна витрачати на політичну рекламу (що і робить партія Батьківщина).

Мабуть, «Новий курс» дуже не подобається чинній владі і тому на його дискредитацію спрямовані величезні зусилля. Втім, з політтехнологічної точки зору ці спроби дискредитації проводяться неграмотно, тому результат може виявитися прямо протилежним.

Читайте також: “Новий курс” від Юлії Тимошенко небезпечно недооцінювати, – голова Free Voice Information Analysis Center

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE