Politerno > Україна і світ > Порушень не виявлено: НАЗК повністю перевірило декларації Авакова, Полторака і Турчинова

Порушень не виявлено: НАЗК повністю перевірило декларації Авакова, Полторака і Турчинова

  • 23 Серпня, 2018
  • 1447 Переглядів
  • 0

Національне агентство з питань запобігання корупції повністю перевірило декларацію ще 9-ти посадовців.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Зокрема, у нацагентстві затвердили результати повних перевірок декларацій за 2017 рік: міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, міністра оборони Степана Полторака, секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова, віце-прем’єр-міністрів В’ячеслава Кириленка і Володимира Кістіона.

Крім того у відомстві перевірили декларації доходів міністра інформполітики Юрія Стеця та міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадима Черниша.

Зазначається, що декларації Турчинова перевірили за 2015-2017 роки.

У НАЗК повідомляють, що в деклараціях посадовців не виявлено порушень, або виявлено незначні порушення, які не тягнуть за собою адміністративну чи кримінальну відповідальність.

Також у відомстві затвердили результати декларацій за 2016 рік Людмили Зінченко, депутата Недогарківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області й Юрія Морок, народного депутата VIII скликання.

Як повідомлялось, наприкінці червня НАЗК завершило повну перевірку декларації президента Петра Порошенка за 2017 рік – порушень не виявили.

Про початок перевірки декларацій президента Петра Порошенка, прем’єра Володимира Гройсмана, спікера Верховної ради Андрія Парубія та інших топ-чиновників НАЗК оголосило 10 квітня.

Зазначалось, що вона розпочнеться наступного дня, 11 квітня, та триватиме 60 днів.

Також ми повідомляли, що Національне агентство із запобігання корупції продовжило термін перевірки декларацій вищих посадових осіб держави за 2015 – 2017 роки.

У липні стало відомо, що НАЗК продовжило ще на місяць перевірку декларації народних депутатів від “Опозиційного блока” Вадима Новинського і “Відродження” Євгенія Гєллєра.

Також агенство направило до НАБУ висновки щодо нардепа групи “Відродження” Дмитра Святаша та колишнього судді Верховного суду Олександра Потильчака, які вказали недостовірну інформацію в деклараціях про доходи.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE