Politerno > Україна і світ > “Народний Контроль” Добродомова погрожує розірвати обʼєднання з партією Гриценка

“Народний Контроль” Добродомова погрожує розірвати обʼєднання з партією Гриценка

  • 13 Жовтня, 2018
  • 1926 Переглядів
  • 0

Партія «Народний Контроль» Дмитра Добродомова, яка раніше об’єдналася із партією «Громадянська Позиція» Анатолія Гриценка, переглядатиме свою позицію 27 жовтня на з’їзді політсили.

Про це кореспонденту theБабеля повідомив сам Добродомов.

«У нас 27 жовтня буде з’їзд партії, і ми приймемо рішення, як ми беремо участь у президентських і парламентських виборах», — розповів нардеп.

Він пояснив, що уявляв платформу «Народна довіра» місцем об’єднання всіх опозиційних демократичних сил.

«Ми визначили спільні принципи: залучення демократичних партій, спільно йти на вибори, визначення кандидата і потім створення об’єднаної демократичної партії. А Анатолій Степанович одразу оголосив себе кандидатом. Ми неодноразово говорили, що бачили і «Самопоміч», і силу Віктора Чумака, і «Демократичний Альянс», натомість Садовий заявив, що йде окремо. І «ДемАльянс» одразу його підтримав. Тобто сама ідея платформи не склалася. Останньою краплею для нас стала поява Балоги у штабі Гриценка», — пояснив Добродомов.

Читайте також: Без Гриценка, але з Юлею. П’ять питань щодо участі у президентських виборах Садового

При цьому він зізнається, що «прихильно» ставиться до Гриценка, хоча вже місяць не обговорював з ним спільну діяльність.

«У нас закінчилась розмова на тому, що наша партія готова до об’єднання, якщо будемо дотримуватись принципів і не буде поруч одіозних людей, таких як Балога. Якщо вертаємось до цих принципів, то, звичайно, ми готові», — зазначив Добродомов.

Водночас він не виключив, що може балотуватися і самостійно, якщо об’єднання демократичних сил стане неможливим.

Про переговори з Балогою і про те, що він може очолити штаб Анатолія Гриценка, заговорили місяць тому. Досі офіційно голову штабу не призначили.

Садовий, з яким Анатолій Гриценко тривалий час вів переговори, вирішив йти на вибори окремо. Його підтримала партія «Демократичний Альянс», але її частина, за інформацією theБабеля, не погоджується з цим рішенням.

Вибори президента відбудуться 31 березня 2019 року, а офіційна виборча кампанія розпочнеться у грудні.

Читайте також: Полковнику ніхто не пише. Що означає об’єднання Садового з “ДемАльянсом” і чи є шанси у Гриценка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE