Politerno > Україна і світ > С14 заявляють, що їхніх людей заблокували поплічники Крисіна – в інституті серця це заперечують

С14 заявляють, що їхніх людей заблокували поплічники Крисіна – в інституті серця це заперечують

  • 14 Грудня, 2018
  • 1265 Переглядів
  • 0

В Інституті серця невідомі заблокували чотирьох активістів націоналістичної організації С14.

Про це у п’ятницю повідомляється на сторінці С14 у Facebook.

“Вони прийшли подивитись як Тодуров (Борис, лікар – ред.) проводить тренінги для медиків як протидіяти активістам як у ситуації з Крисіним, коли рік назад вони його у себе незаконно переховували. Шрек там розглядається у вигляді жертви”, – сказано у повідомленні.

Вказується, що одну дівчинку затиснули 6 чоловіків і трьох хлопців оточила охорона.

“До неї не пускають. Вимагають все видалити”, – заявили у С14.

“Українська правда” звернулися до столичної поліції за коментарями.

Читайте також: “Корисний кадр для влади”. Чому учаснику вбивства журналіста Веремія дали лише умовний термін

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, близько 16:00 п’ятниці черговому Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про конфлікт в приміщенні Інституту серця Міністерства охорони здоров’я України.

На місці події правоохоронці встановили, що конфлікт з групою невідомих виник під час зборів співробітників медичного закладу.

“Правоохоронці спілкуються з учасниками події для встановлення причин конфлікту і забезпечують нормальну роботу закладу. Чотирьох людей для дачі пояснень доставили в управління поліції”, – повідомив начальник Нацполіціі Києва Андрій Крищенко.

Сам директор Інституту серця Борис Тодуров пояснив ситуацію так: “Проводили в Інституті серця внутрішній непублічний тренінг. Сервіс, комунікації персоналу при знаходженні під агресією, захист прав пацієнтів. Під час відпрацювання кризових ситуацій в приміщення проникла дівчина. Вона вела незаконну зйомку, можливо з метою дискредитації і координувалася дистанційно. При спробі адміністрації з’ясувати причини зйомки дівчина повела себе як професійний шпигун – спробувала втекти, ховала обличчя і мовчала ”

“Дівчина набрала підготовлену комбінацію на телефоні і через 5 хвилин в приміщення увірвалися троє хлопців, один з них в масці. Ці невідомі візитери намагалися розштовхати персонал, але були також затримані. До візитерів прийшов директор Інституту серця, і отримав погрози фізичної розправи, образи” , – написав він.

За його словами, для захисту від можливих диверсій або насильства зібралося багато співробітників, була викликана поліція для фіксування хуліганства і зриву виробничого заходу.

“Під час обшуку в “активістів” було знайдено холодну зброю. Особистість встановлюється”, – додав Тодуров.

Керівник Інституту серця закликав Міністерство охорони здоров’я засудити факт агресії до медичного персоналу і блокування медичного закладу.

Як відомо, у лютому 2018 року співучаснику убивства журналіста В’ячеслава Веремія Юрію Крисіну в Інституті серця хлюпнули зеленкою в обличчя представники націоналістичної організації С14.

Активісти вважали, що Крисін ліг у лікарню, щоб уникнути участі в апеляційному розгляді.

8 жовтня засуджений на 5 років за співучасть у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія Юрій Крисін відправився у колонію в Донецькій області.

13 червня 2018 року суд дав п’ять років реального строку співучаснику вбивства журналіста В’ячеслава Веремія Юрію Крисіну.

Крисіна визнали організатором молодиків, які за гроші переслідували й били “майданівців” на початку 2014 року.

Читайте також: Крисін має покровителів у поліції і зв’язок з головою Миколаївської ОДА Савченком – прокурор

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE