Politerno > Україна і світ > “Громадянська позиція” висунула Гриценка кандидатом у президенти

“Громадянська позиція” висунула Гриценка кандидатом у президенти

  • 11 Січня, 2019
  • 1200 Переглядів
  • 0

На з’їзді партії “Громадянська позиція”, який пройшов 11 січня, було ухвалено рішення  про висунення Анатолія Гриценка кандидатом на чергових виборах президента України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Зазначається, що на з`їзді були присутні 265 делегатів та більше 70 запрошених осіб. За даними прес-служби за висунення Гриценка кандидатом на президентських виборах проголосували всі присутні делегати.

Коментуючи це рішення Гриценко заявив, що знає, як підняти країну та армію.

“Я не підпишу жодного популістського закону та міжнародної угоди, яка суперечить інтересам країни. Мені достатньо одного президентського терміну, щоб закласти фундамент”, – сказав він.

Як повідомлялось, ЦВК зареєструвала лідера Соціал-демократичної партії Сергія Капліна, лідера “Суспільно-політичного руху “Справедливість” Валентина Наливайченка, лідера “Самопомочі” Андрія Садового та самовисуванця Віталія Скоцика.

Екс-міністр екології Ігор Шевченко став першим зареєстрованим кандидатом у президенти.

10 січня до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти подав документи позафракційний народний депутат Віталій Купрій, а позафракційного народного депутата Віктора Кривенка обрали кандидатом у президенти від партії «Народний рух України».

Читайте також: Корнейчук: Анатолій Гриценко – “проект Банкової”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE