Politerno > Україна і світ > Гнів щодо корупційного злочину справедливий, але він не може породжувати інші злочини – Аваков

Гнів щодо корупційного злочину справедливий, але він не може породжувати інші злочини – Аваков

  • 10 Березня, 2019
  • 1242 Переглядів
  • Comments Off

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підкреслив, що за підсумками подій в Черкасах порушено кримінальне провадження, а порушників мають покарати.

Про це він написав у Facebook.

“Будь-якому гніву є розумні межі! Те, що сьогодні на мітингу П.Порошенка в Черкасах зробили представники “Національного корпусу”, – неприпустимо! Праведний гнів щодо корупційного злочину справедливий, але чи може він породжувати інші злочинні дії? Очевидно, ні. Очевидно, що багато серед агресивно налаштованих юнаків хотіли хардкору, а не справедливості і законності”, – зазначив він.

У зв’язку з цим, “не буде ні розуміння першопричини обурення скандалом, ні поблажливості до бойових заслуг”.

“Так поводитися не можна – порушено кримінальне провадження. Ті, хто переступив межу, мають бути  покарані. Виборчий період – це змагання аргументів та представлення позицій, а не змагання куркулів, осатанілих горлянок і сльозогінного газу, схем-сіток і взаємної підлості. Прошу справжніх патріотів думати про країну, а не розкручувати спіраль ненависті і хаосу, яка руйнує країну не менше ніж корупція, проти якої ви справедливо протестуєте”, – підкреслив Аваков.

Нагадаємо, 9 березня “Національний корпус” і “Національні дружини” організували в центрі Києва акцію протесту проти корупції в “Укроборонпромі”. Біля будівлі Адміністрації Президента мітинг переріс у сутичку. Постраждали три силовики. Одного з них доставлено в лікарню з хімічним опіком очей.

Пізніше представники “Національного корпусу” спробували прорватися до Президента Петра Порошенка, який виступав у центрі Черкас. За даними Нацполіції, внаслідок дій “Нацкорпусу” постраждали 15 поліцейських.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE