Politerno > Україна і світ > “Свинарчуків – за ґрати”: на Банкову з акцією “День гніву” прийшов Нацкорпус (Відео – Фото)

“Свинарчуків – за ґрати”: на Банкову з акцією “День гніву” прийшов Нацкорпус (Відео – Фото)

  • 9 Березня, 2019
  • 1756 Переглядів
  • Comments Off

У Києві близько тисячі активістів партії “Національного корпус” і руху “Національних дружин” зібралися на акцію “День гніву” біля будівлі адміністрації президента.

Як повідомили у Нацкорпусі, з Майдану до АП учасники пройшли “кількатисячною колоною”. 

“Ми йдемо до президента, щоб донести йому просту річ – Свинарчуки, які грабують країну, мають сидіти за ґратами”, –  заявили учасники акції. 

Також вони нагадали свої вимоги, які озвучували раніше під час акції біля будинку Гладковського-молодшого: взяти під варту та арештувати рахунки і майно екс-першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, учасників “схеми” – Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК “Укроборонпром”, а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми, за вчинені злочини, призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету строки позбавлення волі з конфіскацією майна, а також оприлюднити матеріали усіх кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету  у частині, яка не відноситься до інформації з обмеженим доступом. 

На розі вул.Банкової зосереджено кордони екіпірованих силовиків, які повністю заблокували підходи до АП. 

У Нацкорпусі заявили, що під час акції у натовпі було застосовано сльозогінний газ.   

Читайте також: “Ви що, воювати Німеччині пропонуєте?” Як Меркель відмовилася допомагати Порошенкові перемагати на виборах

 

Читайте також: “Це вже мародерство”. Як скандали з #Сіткою, Гладковським і “Євробаченням” позначаться на рейтингу Порошенка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE