Politerno > Україна і світ > “Нацкорпус” та “Нацдружини” вимагали арешту і конфіскації майна Гладковського (Відео – Фото)

“Нацкорпус” та “Нацдружини” вимагали арешту і конфіскації майна Гладковського (Відео – Фото)

  • 3 Березня, 2019
  • 1421 Переглядів
  • Comments Off

Представники “Нацкорпусу” та “Нацдружин” провели акцію у н.п. Козин під маєтком Ігоря Гладковського – сина першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Як заявили організатори, учасники акції “вирішили навідатись до маєтку одного з фігурантів корупційної справи про розкрадання в армії Гладковського-молодшого ще раз”.

Серед вимог учасників – взяти під варту і арештувати рахунки та майно Гладковського-старшого та осіб, які є фігурантами розслідування – Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК “Укроборонпром”, а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схем; обрати усім винним покарання у вигляді позбавлення волі та конфіскації майна. 

“Третє – оприлюднити матеріали усіх кримінальних проваджень, які пов’язані з розкраданням в армії. Четверте – вимагаємо від генпрокурора щотижня звітувати з приводу цієї резонансної справи”, – заявили учасники акції.

На воротах маєтку учасники акцію написали фарбою “мародер”, на дорозі перед будинком залишили графіті  “Свинарчуків за ґрати!”. 

 

Читайте також: “#СвинарчуківПорошенка за ґрати”, – активісти Нацкорпусу провели акцію на Майдані в Києві (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE