Politerno > Україна і світ > “#СвинарчуківПорошенка за ґрати”, – активісти Нацкорпусу провели акцію на Майдані в Києві (Відео)

“#СвинарчуківПорошенка за ґрати”, – активісти Нацкорпусу провели акцію на Майдані в Києві (Відео)

  • 2 Березня, 2019
  • 1694 Переглядів
  • Comments Off

Представники “Національного корпусу” і “Національних дружин” висунули вимоги у зв’язку з журналістським розслідуванням щодо схем розкрадання в оборонному комплексі України.

Як повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ, “Національний корпус” вимагає:

  1. Взяти під варту та арештувати рахунки і майно першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, учасників схеми: Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництво ДК “Укроборонпром”, а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми, за вчинені ними злочини (щонайменше, ст. 191, 364, 368, 369, 369-2 КК України);
  2. Призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні терміни позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна;
  3. Оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету у частині, яка не стосується інформації з обмеженим доступом;
  4. Генеральному прокурору щотижня звітуватися щодо стану розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету.

Про це заявив під час акції на Майдані Незалежності керівник центрального штабу “Національного корпусу” Родіон Кудряшов. “Ми говоримо про тих молодих людей, нашого з вами віку, які замість того, щоб піти на фронт, будувати нашу державу, як це робимо ми, в громадській діяльності, в політичній діяльності, просто-напросто грабують”, – підкреслив він.

Також активісти розгорнули банер “#СвинарчуківПорошенка за ґрати”.

Нагадаємо, 25 лютого команда “Bihus.info” опублікувала розслідування, в якому йдеться про схеми розкрадання в оборонному комплексі України. Фігурантом розслідування є син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Концерн “Укроборонпром” і заступник секретаря РНБО Олег Гладковський планують звертатися до суду на журналістів за розслідування про розкрадання в оборонному комплексі України.

Читайте також: Чому Порошенко не гідний другого терміну – The Atlantic Council

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE