Politerno > Україна і світ > Драма кандидата-президента

Драма кандидата-президента

  • 3 Березня, 2019
  • 1805 Переглядів
  • Comments Off

У чому драма президента-олігарха Порошенка?

На початку президентської кар’єри він хотів, щоб одні – це більшість українців, його любили і захоплювалися, а інші – боялися і терпіли. Всі ці роки, залякування Путіним і вміле стравлювання тих і інших було головною політичною стратегією утримання влади Порошенком.

Але до початку президентських виборів 2019 року виявився, що все змінилося. Люди більше не можуть терпіти такого президента, який за час свого правління став найбагатшим політиком -бізнесменом в самій бідній країні Європи і сформував піраміду елітної корупції, і ручного управління. Переважна більшість українців категорично більше не хоче бачити Порошенка своїм президентом.

Зараз, одні українці ненавидять або зневажають такого президента – це прихильники Тимошенко, а інші – з нього сміються і знущаються – це прихильники Зеленського. А ті, яких не багато, хто буде голосувати за нього – соромляться свого вибору і мовчать.

Тому у Порошенка залишається один шлях – «сміливо» фальсифікувати президентські вибори, не думаючи про наслідки, ні для України, ні для себе особисто.

Виктор Небоженко

Читайте також: Бої за адмінресурс

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE