Politerno > Україна і світ > Порошенка в Чернігові зустрічали криками “Ганьба” (Відео)

Порошенка в Чернігові зустрічали криками “Ганьба” (Відео)

  • 14 Березня, 2019
  • 3171 Переглядів
  • Comments Off

Члени партії “Національний корпус” влаштували 13 березня акцію в Чернігові, куди прибув президент Петро Порошенко.

Активісти знову вимагали покарати учасників корупційних угод в “Укроборонпромі” і звітувати про хід розслідування кримінальних справ.

“Нацкорпус” зібрав своїх однодумців біля Катерининської церкви, щоб задати питання Порошенкові. Учасники акції скандують “Свинарчук за ґрати!”, “Де відрубані руки?” і “Слава Україні!”

Головна вимога “Нацкорпуса” – ув’язнити звільненого з посади заступника секретаря РНБО Олега Гладковського і його сина. Журналісти з’ясували, що ці особи можуть мати відношення до розкрадання в “оборонці”.

Щодо Порошенка, то в Чернігові він брав участь в Раді регіонального розвитку. Після цього президент виступив на сцені біля Катерининської церкви.

Відео виходу Порошенка з’явилося на його Facebook-сторінці. Він прийшов повз “Нацкорпуса” під вигуки: “Ганьба!” і відмовився відповідати на запитання учасників акції.

“Ви бачите, як президента зустрічають? Сором вам!”, – вигукнув у відповідь Порошенко.

До церкви людей пропускали тільки через металошукач. У центрі Чернігова чергувало багато поліції.

За даними видання “Високий вал”, в очікуванні президента біля філармонії знепритомнів літній чоловік. Він впав на асфальт і вдарився головою. Чоловіка швидко підняли і надали йому медичну допомогу.

Через деякий час активісти “Нацкорпусу” розійшлися, оскільки не могли підійти близько до Порошенка і висунути свої вимоги. Однак в організації кажуть, що оголосять свої вимоги дистанційно.

Як повідомлялося раніше, учасники “Національного корпусу” влаштували в Житомирі чергову акцію під час виступу президента Петра Порошенка 11 березня.

Після виступу у Житомирі під крики “Ганьба!” від націоналістів Порошенко розгніваний зустрівся з “силовиками”.

Читайте також: Явлення “Наріка”, вбивство Білецького і гетто для Порошенка. Як розвивається конфлікт президента і Нацкорпусу

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE