Politerno > Тернопільщина > Тернопільський “порошенківець” купив у Карпатах будинок та земельну ділянку за смішними цінами

Тернопільський “порошенківець” купив у Карпатах будинок та земельну ділянку за смішними цінами

  • 28 Березня, 2019
  • 1585 Переглядів
  • Comments Off

Родина народного депутата з Тернопільщини Миколи Люшняка (фракція БПП) наприкінці січня цього року стала щасливою  володаркою будинку та земельної ділянки у курортній Поляниці, що неподалік Буковелю.

Про це йдеться у декларації нардепа, повідомляє “Репортер“.

На дружину народного обранця Олену Володимирівну Люшняк оформлено житловий будинок площею 708,8 квадратних метрів за смішною ціною всього 250 тисяч гривень та земельна ділянка площею 865 квадратів, за яку заплатили 96 050 гривень.  

Варто зауважити, що в Поляниці в родини Люшняків уже було чимало нерухомості – житловий будинок (415,4 кв. м) та три земельних ділянки (1569, 878 та 400 кв. м)

Нагадаємо, у 2016 році дружина нардепа отримала у власність ціле фермерське господарство «Синевір» у Бережанському районі. До слова, на пані Ольгу оформлений мікроавтобус Volkswagen Multiven-T5 2013 року випуску, придбаний того ж року.

Натомість голова сімейства Люшняків їздить на автівках бізнес-класу «Volkswagen Phaeton» та «Тойоті Ленд Крузер», куплених відповідно у 2015 та 2017 роках у салонах.

Читайте також: Член ОВК у Тернополі від Юрія Тимошенка наближена до БПП (Фото)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE