Politerno > Україна і світ > Радник Зеленського про передвиборні дебати: Не бачу сенсу починати ці собачі бої

Радник Зеленського про передвиборні дебати: Не бачу сенсу починати ці собачі бої

  • 1 Квітня, 2019
  • 1603 Переглядів
  • Comments Off

Радник кандидата в президенти Володимира Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що не розуміє, про що його кандидат може дискутувати з чинним президентом Петром Порошенком.

Про це Рябошапка сказав в ефірі Громадського.

“Запитання таке – про що дебатувати? Про те, що людина 5 років була на вищій посаді в країні, і вона все могла довести і пояснити своїми справами? Якщо у вас є якийсь план на 5 років – чому ви це не зробили тоді? Я не бачу просто сенсу починати ці, вибачте за грубе слово, собачі бої, коли люди влаштовують ток-шоу, а не дискусію або обмін поглядами за програмами”, – сказав Рябошапка.

Радник кандидата зазначив, що найближчим часом Зеленський збирається детально представити своїм виборцям програму і членів команди.

“Обговорювати цих осіб і план дій з Порошенком? Я не бачу в цьому сенсу. Яке запитання до Зеленського може бути від Порошенка, який вважає його маріонеткою Коломойського? Може, він з Коломойським влаштує дебати? Або Коломойський з Медведчуком?”, – резюмував Рябошапка.

Раніше шоумен Володимир Зеленський, відповідаючи на звинувачення чинного президента Петра Порошенка про те, що комік є маріонеткою олігарха Коломойського, звернувся до чинного президента Петра Порошенка із запитанням чи є він “маріонеткою Свинарчука” чи “Свинарчук – маріонетка Порошенка”.

Також Порошенко заявив про необхідність дебатів у другому турі виборів президента. Зеленський заявив, що готовий до них.

Після опрацювання 90.70% протоколів стали відомі результати: 15,98% виборців проголосували за Петра Порошенка і 30,26% віддали голоси за Володимира Зеленського.

Читайте також: Експерт про фактор “джокера” Смешка, виборчу корупцію і політичне майбутнє

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE