Politerno > Україна і світ > Тимошенко все робить вірно і вже скоро зможе стати Канцлером – думка

Тимошенко все робить вірно і вже скоро зможе стати Канцлером – думка

  • 3 Квітня, 2019
  • 2816 Переглядів
  • Comments Off

Дане «послання» прихильникам Юлії Тимошенко опублікував напередодні в ФБ відомий блогер Михайло Чаплига.

1. ЮВ поступила абсолютно грамотно:

– вона не визнала поразку в першому турі бо фальсифікації і порушення було видно навіть профанам в темі виборів.

– вона оцінила розклад і грамотно поступилася ПетруЛяксеічу високою честю з ганьбою відгребти від Зеленського, тим самим поховати будь-які перспективи можливого нового політпроекту Петра під осінь.

– вона буде грати парламентські з вигідної опозиційної ніші.

– вона не закликала ні за, ні проти – це все одно втрачає сенс, бо електорат ЮВ і так на 2\3 перетікає до Зе бо проти Пе, електорат Бойка теж до Зе, Гриця – як мінімум третина.

2. ВАЖЛИВО! Саме між першим і другим туром їй і її команді потрібно зібрати всі сили і кинути їх на комунікацію Нового Курсу.

Це буде подібно до пісні божевільного в пустелі бо мізки всіх будуть зайняті рутиною пост-модерну пінг понга Зе-По.

Але саме ТАК на підкірку і без опору заходять месиджі, що знадобляться восени. Вона повинна «проповідувати» Новий Курс, повністю абстрагувавшись від напруження другого туру.

Саме зараз потрібно забивати палі у фундамент осінньої кампанії. САМЕ ЗАРАЗ.

3. Потрібно нехай і не публічно але допомогти Зе захистити результат і не дати По його спотворити.

4. З дня інавгурації у Зеленського полетить рейтинг вниз бо навіть самий чарівний маг не може утримати падіння після плато «медового місяця», а тим більше на тлі колапсу економіки та системи держуправління.

5. Вже восени буде величезний запит на консервативну ідеологію … запит на «теплі спогади про хороше минуле, коли і горілка була холоднішою».

Читайте також: Лановий: Залізна леді не програла перегони Порошенку

6. ЮВ повинна вже зараз почати формувати політпроект на осінь. З Парламенту. Уже зараз формувати «альтернативну» перехідну більшість. Запит на таке просто висить у повітрі! Не під Зе … у нього немає і не буде валентності на це в силу його позиціонування.

7. Вона повинна йти в Раду не на основі партійної структури, а на основі нового політ проекту, де партія лише ядро ​​(одне з).

8. Навряд чи вдасться змінити систему виборів до осені. Голосів не вистачить. І навряд чи Зе зможе розпустити парламент. Це ризик втратити керованість країною.

9. Опора не на поїздки по мітингах, а на КОМУНІКАЦІЇ! Платформ багато. Але спершу потрібно обмежити «загострених» – вони нічим не відрізняються від педроферми і грають тільки в мінус.

10. Відмовитися від франшизи на партструктури і ПОВНІСТЮ оновити скелет партії – в тому вигляді як зараз, це паноптикум з 15-го століття. При чому як виявилося в ряді регіонів дуже продажний.

11. У новій Раді швидше за все буде дві великі фракції консервативного спрямування, але під прогресивними гаслами: фракція ЮВ і фракція осколків колишнього ОппоБлоку, але під новою назвою (швидше за все).

12. Провести закон про референдуми і винести на референдум Нову Конституцію.

13. Провести перевибори і стати Канцлером. До того моменту народ буде молити про нові вибори і нового Главу.

П.С .:

– я не бачу великої фракції Зе в парламенті.

– я не бачу переформатування Ради під нього після обрання.

– я не бачу різкого переформатування губернаторів і заміни Гройсмана.

– я бачу падіння рейтингу Зе до середини осені.

– я думаю він використовує свій шанс увійти в історію як той, хто відкрив двері змін і погодиться на конституційну реформу і нові вибори за новими правилами.

П.П.С: створити спеціальну резервацію для тих, хто першим кинувся її втішати – їх викинути ПЕРШИМИ… Це пристосуванці. Зібрати окремо тих, хто першим кинеться підставляти плече по округах – ці продадуть в Раді.

Читайте також: Порошенко потрапив у другий тур лише завдяки фальсифікаціям та підкупу – журналістка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE