Politerno > Україна і світ > Гриценко не голосуватиме за Порошенка, а щодо Зеленського зважує “шанси і ризики”

Гриценко не голосуватиме за Порошенка, а щодо Зеленського зважує “шанси і ризики”

  • 4 Квітня, 2019
  • 1806 Переглядів
  • Comments Off

Анатолій Гриценко не буде голосувати за чинного президента Петра Порошенка у другому турі виборв-2019.

Про це політик написав у Facebook, подякувавши виборцям, які віддали голос за нього.

Свій результат Гриценко прокоментував так: “1 306 411 – багато це чи мало? Для перемоги сьогодні недостатньо, це факт. Але – це добра база взаємної довіри і підтримки, ціннісна і правдива база, для наших з вами дальших перемог”.

“Набагато менші за відсотками домішки хімічних елементів перетворюють крихкий чавун на міцну сталь. І на потужну броню!”, – зазначив Гриценко, який у першому турі виборів отримав 6.91% голосів.

“Ми збережемо й посилимо нашу команду, адже боротьба за країну продовжується – тепер уже на парламентському й урядовому фронтах. Тож легкий передих, домашня робота над помилками – і далі вперед, упевнено й рішуче!”, – заявив він.

“За кого голосувати 21 квітня, Ви мене питаєте? За Порошенка, за ще п’ять років брехні, корупції і мародерства – я не проголосую ніколи”, – додав Гриценко.

На його переконання, “Порошенко мав шанс, він його зганьбив – має піти і має відповісти перед законом”.

“За Зеленського? Скажу прямо: я ще не можу дати вам поради, сам не визначився. Зважую шанси і водночас ризики для країни, ще недостатньо інформації отримав. За тиждень матиму позицію і рішення, вам одразу повідомлю”, – додав Гриценко.

Нагадаємо, екс-голова СБУ Ігор Смешко заявив, що він і його політсила “Сила і честь” не будуть підтримувати діючого президента Петра Порошенка у другому турі виборів.

Лідер партії “Основа” Сергій Тарута закликав українців голосувати у другому турі президентських виборів проти Петра Порошенка.

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила, що діючий очільник держави Петро Порошенко сфальшував свої результати і забрав у неї частину голосів. Юлія Тимошенко заявила, що не підтримуватиме будь-яку кандидатуру у другому турі виборів президента.  

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE