Politerno > Україна і світ > Порошенко не проситиме вибачення в Зеленського до дебатів

Порошенко не проситиме вибачення в Зеленського до дебатів

  • 4 Квітня, 2019
  • 1187 Переглядів
  • Comments Off

До проведення дебатів Президент Петро Порошенко не збирається просити пробачення в кандидата Володимира Зеленського за слова про “маріонетку Коломойського”.

Про це повідомив позаштатний радник Порошенка, спікер його виборчого штабу Олег Медведєв на брифінгу, передають Українські Новини.

За його словами, у вчорашньому відеозверненні Порошенко мав згадати про вимогу Зеленського перепросити. “Якщо Володимир Зеленський не отримував 41 млн доларів від структур Коломойського, не користується його транспортом, адвокатами і охороною, якщо Зеленського 7 років “розкручує” не канал Коломойського, тоді “звиняйте” – вибачте”, – приблизно так, за словами Медведєва, мали прозвучати ці слова.

Вони не увійшли у фінальний текст із двох причин: по-перше, звернення мало бути коротким, а по-друге, за словами Медведєва, жодних політичних передумов для проведення дебатів бути не повинно.

Нагадаємо, висловлювання на адресу кандидата Володимира Зеленського про «маріонетку Коломойського» пролунало у промові Петра Порошенка в день проведення першого туру виборів президента України. Зеленський у відповідь назвав голову держави “маріонеткою Свинарчука”.

Увечері 3 квітня Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати на НСК «Олімпійський» і здати аналізи, щоб довести, що ніхто з кандидатів не наркоман і не алкоголік. Порошенко погодився і запропонував разом здати аналізи 5 квітня в медпункті стадіону.

Як повідомлялось, штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського заявляє, що чекають на виконання кандидатом в президенти та чинним главою держави Петром Порошенком низки умов для проведення дебатів, після чого будуть погоджені їхні дата і час.

У штабі кандидата у президенти чинного глави держави Петра Порошенка заявили, що Порошенко буде чекати кандидата у президенти Володимира Зеленського зранку 5 квітня для здачі аналізів, у тому числі на вживання алкоголю і наркотиків. Також в Порошенка заявили, що він готовий заплатити половину оренди НСК “Олімпійський” для проведення дебатів.

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський у відео зверненні, записаному як раз на НСК “Олімпійський”, запропонував провести на території спорткомплексу відкриті дебати своєму опоненту, діючому Президентові України Петру Порошенко. Порошенко у відповідь також записав відео звернення в кому погодився з місцем проведення дебатів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE