Politerno > Україна і світ > Територію навколо НСК “Олімпійський” вже оточили нацгвардійці – журналіст (Фото)

Територію навколо НСК “Олімпійський” вже оточили нацгвардійці – журналіст (Фото)

  • 4 Квітня, 2019
  • 1894 Переглядів
  • Comments Off

Територію навколо Національного спортивного комплексу «Олімпійський» вже оточили бійці національної гвардії.

Про це у Facebook повідомив журналіст «Радіо Свобода» Левко Стек. На його думку, така активність пов’язана з дебатами.

«А тепер без жартів. Територію довкола Олімпійського оточили нацгвардійці. Причини не називають. Але біля стадіону метушня. Пожежні машини. Припускаю, почалась підготовка до дебатів», – зазначив він.

Як повідомлялось, штаб кандидата у президенти Володимира Зеленського заявляє, що чекають на виконання кандидатом в президенти та чинним главою держави Петром Порошенком низки умов для проведення дебатів, після чого будуть погоджені їхні дата і час.

У штабі кандидата у президенти чинного глави держави Петра Порошенка заявили, що Порошенко буде чекати кандидата у президенти Володимира Зеленського зранку 5 квітня для здачі аналізів, у тому числі на вживання алкоголю і наркотиків. Також в Порошенка заявили, що він готовий заплатити половину оренди НСК “Олімпійський” для проведення дебатів.

Також стало відомо, що до проведення дебатів Президент Петро Порошенко не збирається просити пробачення в кандидата Володимира Зеленського за слова про “маріонетку Коломойського”.

Нагадаємо, кандидат в президенти Володимир Зеленський у відео зверненні, записаному як раз на НСК “Олімпійський”, запропонував провести на території спорткомплексу відкриті дебати своєму опоненту, діючому Президентові України Петру Порошенко. Порошенко у відповідь також записав відео звернення в кому погодився з місцем проведення дебатів.



 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE