Politerno > Україна і світ > Чому Порошенко не захотів оприлюднити всі свої діагнози

Чому Порошенко не захотів оприлюднити всі свої діагнози

  • 5 Квітня, 2019
  • 3102 Переглядів
  • Comments Off

У президента, як кажуть в його оточенні, серйозні проблеми зі здоров’ям, а він ігнорує рекомендації лікарів

Сьогодні два кандидата в президенти: Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали аналізи в рамках умов щодо проведення дебатів, які висунув шоумен. Володимир заявив, що однією з його умов є здача аналізів на алкоголь і наркотики.

І вони зробили це: Зеленський в лабораторії Eurolab, а Порошенко – в медпункті на НСК “Олімпійський”.  

Володимир Зеленський на виході з лабораторії

У той же час 41-річний Зеленський заявив, що він молодий і здоровий, а Порошенко зазначив, мовляв, “питання відсутності алкогольної або наркотичної залежності у кандидата і майбутнього президента – це питання точно національної безпеки”.  

Результати аналізів пізніше були оприлюднені. За попередніми даними, у чинного президента психоактивних речовин в організмі не виявили. У Зеленського також. Правда, Петро Олексійович уточнив, що підписує дозвіл тільки на розголошення даних за вмістом алкоголю і наркотиків в крові, інші показники розкриватися не будуть.

І це в принципі логічно, тому що у нього є проблеми зі здоров’ям, і, як стало відомо, гарант ігнорує поради лікарів.

Як відомо, у Порошенка цукровий діабет і він змушений носити інсулінову помпу.  

Читайте також: Як крали голоси у Юлії Тимошенко

Під лівим рукавом Порошенка випирає кнопка, фото: Аркадій Манн, “Страна”

Експерти, яким відправляли фотографії “таємничої кнопки під рукавом піджака”, сходяться на думці: на руці Порошенка прикріплена новітня інсулінова помпа.

“Швейцарці винайшли бездротову інсулінову помпу і виглядає вона під одягом саме так. Це маленький пристрій у вигляді овалу з основою на пластирі, що дозволяє закріплювати його на тілі або знімати, якщо це необхідно. Нанопомпа, яка кріпиться на руку, пов’язана зі смартфоном по блютузу (Bluetooth)”, – розповів консультант в одному з онлайн магазинів з продажу інсулінових помп.  

Швидше за все такий прилад носить Петро Порошенко

Як виявилося, є кілька різновидів таких апаратів, але суть одна: автоматизована інсулінова помпа поєднана з датчиком глюкози в крові. Цей гаджет також називають “штучна підшлункова залоза”, так як він самостійно безперервно моніторить рівень глюкози, і при необхідності вводить інсулін, так, що людина може забути про свій діабет.

Принаймні – на, як мінімум, три дні, бо потрібно міняти датчик. Голочка вводиться безболісно натисканням кнопки. В принципі, людина цю голочку навіть не бачить під час використання приладу.

Відзначимо, що цукровий діабет – це досить важка хвороба з неприємними симптомами. Але на відміну від більшості хвороб, успішність його лікування залежить не стільки від мистецтва лікаря і призначених ним ліків, скільки від зусиль самого хворого. Як нам розповіли в оточенні президента, зусиль і завзяття для підтримки здорового способу життя у нього немає.  

“Йому потрібна спеціальна дієта і лікарі наполягають на цьому. Але ніякої мови про правильне харчування немає. Петро Олексійович зловживає алкогольними та іншими напоями енергетиками типу Red Bull, в складі яких сила-силенна цукру. Жменями п’є вітаміни і пігулки для підтримки сил. Це ж ненормально”, – говорить джерело і додає, що Порошенко ігнорує поради лікарів і їх слова ні в що не ставить.

До речі, останнім часом 53-річний Петро Олексійович виглядає сильно втомлений життям. Навіть на цих нічних відео “відповідей” Зеленському – гарант войовничий, але втомлений.  

Читайте також: Добити президента. Чи вдасться Авакову і Раді під шумок виборів змінити Конституцію

 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE