Politerno > Україна і світ > Мосейчук влаштувала в ефірі “рознос” через “співчуття” і стан справ на передовій (Відео)

Мосейчук влаштувала в ефірі “рознос” через “співчуття” і стан справ на передовій (Відео)

  • 6 Квітня, 2019
  • 2020 Переглядів
  • Comments Off

Телеведуча програми “Право на владу” на каналі “1+1” Наталія Мосейчук не стримала емоцій після запитання журналістки Яніни Соколової на адресу представника Володимира Зеленського Руслана Рябошапки про позицію цього кандидата у президенти щодо війни.

Відповідне відео опубліковано в мережі. Так, Яніна Соколова поставила запитання Рябошапці, чому кандидат в президенти не говорить про війну, чому від нього не чути слів співчуття сім’ям загиблих. У відповідь на це Наталія Мосейчук почала емоційно розповідати про наболіле й влаштувала “рознос” політикам за стан справ на передовій на Донбасі.

“Що стосується співчуттів. Чи не здається вам, що політики часто мусолять цю тему заради своїх політичних рейтингів? Коли я побачила Червону, бійця, яка загинула, коли я побачила, в якому бліндажі сидять бійці, то подумала – йолки-моталки! Наші бійці досі копають бліндажі лопатами… Потім побачила у побратима Червоної зелену пляшку, п’ятилітрову баклажку, куди воду наливають. Туди засипали гречку, ця гречка смердить в тій пляшці! Вони заслуговують на це?! Вони повинні бути найбагатшими людьми в цій країні! Вони повинні бути героями в цій країні! Їх повинні поважати!.. Це повага до них?! А потім політики почали висловлювати співчуття! Так горіть ви в пеклі зі своїми співчуттями! Вибачте”, – заявила ведуча “Права на владу”. 

Читайте також: Лякають Венесуелою і громадянською війною. Що думають про вибори на Галичині, де найбільше фанів Порошенка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE