Politerno > Україна і світ > Зеленський подякував силовикам і особисто Авакову за чесні вибори (Відео)

Зеленський подякував силовикам і особисто Авакову за чесні вибори (Відео)

  • 7 Квітня, 2019
  • 1287 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський подякував правоохоронцям за допомогу в проведенні “чесних і прозорих” виборів у першому турі.

Про це лідер президентської гонки заявив у відеозверненні, опублікованому в Instagram, після того як у ЦВК офіційно оголосили про вихід у другий тур Зеленського та Порошенка.

“Перший тур пройшов прозоро і чесно. Це зазначено усіма спостерігачами Європи, США, ОБСЄ. Хочу подякувати всім співробітникам МВС, кожному поліцейському, рятувальнику, нацгвардійцю. Окремо хочу подякувати міністру Авакову. Мені здається, це вперше в історії нашої країни, коли міністерство й поліція працювали не на кандидата конкретного, а на країну. Захищали інтереси України. Спасибі вам!” — сказав Зеленський.

У свою чергу лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко ще 2 квітня заявила, що діючий очільник держави Петро Порошенко сфальшував свої результати і забрав у неї частину голосів. Вона зазначила, що фальшування виборів було як до, під час, так і після виборів і це нібито підтверджується паралельними підрахунками її штабу. При цьому вона зазначила, що не піде до суду для оскарження результатів, оскільки не вірить у їхню чесність, бо “Порошенко приватизував судову систему”.

Про те, як проводилися фальсифікації виборів, і які технології були  застосовані владою розповідають і активісти. Зокрема, повідомляється щодо вкидів “пачками” бюлетнів на окремих дільницях, збільшення кількості виборців в Донецькій та Луганській областях, реєстрації по кілька сотень жителів за однією адресою, маніпуляції під час підрахунку голосів у ЦВК, тощо.

Як повідомлялось, сьогодні кандидат у президенти Петро Порошенко закликав кандидата Володимира Зеленського провести дебати на Олімпійському стадіоні 14 квітня. 

Читайте також: Як крали голоси у Юлії Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE