Politerno > Україна і світ > Зеленський сказав, коли відбудуться дебати з Порошенком (Відео)

Зеленський сказав, коли відбудуться дебати з Порошенком (Відео)

  • 8 Квітня, 2019
  • 1337 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з чинним президентом Петром Порошенком відбудуться 19 квітня на НСК “Олімпійський”.

Про це він сказав 8 квітня під час відеозвернення у Facebook.

“19 квітня на НСК “Олімпійський” відбудуться мої дебати з Петром Порошенком, де я зможу поставити йому будь-яке питання. Наприклад, коли почнуться посадки? Чому Свинарчуки не за ґратами?”, – сказав Зеленський.

Він висловив думку, що “народу України за 5 років (зібралося – ред.) дуже багато питань до Порошенка, які ви не можете йому поставити”.

“Але я можу. Від вашого імені. Тому пишіть у коментарі, яке питання саме ти хочеш поставити Порошенку”, – підсумував Зеленський.  

Нагадаємо, кандидат у президенти Петро Порошенко закликав кандидата Володимира Зеленського провести дебати на Олімпійському стадіоні 14 квітня. 

Порошенко заявив про наміри суттєво змінити свою команду та здійснювати подальші реформи. 

Як повідомлялось, кандидат в президенти Володимир Зеленський заявив, що не буде жертвувати територіями України в переговорах з главою Росії Володимиром Путіним по відновленню миру в країні.

В інтерв’ю телеканалу “Україна” Зеленський запевнив, що абсолютно готовий до переговорів з агресором, підкресливши, що територіальна цілісність держави є для нього ключовим моментом.

6 квітня під час зустрічі з представниками громадських організацій, президент Петро Порошенко заявив про необхідність “перезавантажити” НАЗК та САП, позбавити СБУ та інші правоохоронні органи функцій економічних розслідувань та створення нової служби фінансових розслідувань. 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE