Politerno > Україна і світ > Кличко чекає Зеленського і Порошенка для здачі аналізів експертам VADA

Кличко чекає Зеленського і Порошенка для здачі аналізів експертам VADA

  • 10 Квітня, 2019
  • 1199 Переглядів
  • Comments Off

Український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського 10 квітня прибути на НСК “Олімпійський” і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA, які приїхали до Києва.

Як повідомляє “Інтерфакс-Україна“, про це він заявив на спільній прес-конференції з представниками VADA.

“Я закликаю добровільно кандидатів в президенти України сьогодні прийти в НСК “Олімпійський” між 15 і 18 годинами і повторно здати аналізи в компетентні організації та лабораторії”, – сказав брат київського мера.

За словами Кличка, він не спілкується з кандидатами, тому не відомо чи вони прийдуть на стадіон.

Також боксер розповів, що в результатах аналізів VADA точно не буде неточностей, плутанини з датами, тощо.

Джерело в Адміністрації президента повідомило Українську правду, що кандидат у президенти Петро Порошенко збирається прибути на НСК “Олімпійський” і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA.

“Так. Ми плануємо прибути на НСК “Олімпійський”, – зазначили в АП.

Раніше помилково поширилася інформація про можливість тесту фахівцями Світової антидопінгової агенції (World Anti-Doping Agency, WADA). Скористатися міжнародними експертами кандидатам запропонував український боксер Володимир Кличко: він спершу написав про WADA, а потім виправив на VADA.

Добровільна волонтерська організація VADA співпрацює зі світовою WADA, проте світова організація не проводить подібних тестів, але організації користуються однією лабораторією.

Читайте також: Перші десять рішень Зеленського в разі перемоги і думки експертів

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE