Politerno > Україна і світ > У Порошенка назвали дату та час дебатів на НСК і показали інші варіанти бордів (Фото)

У Порошенка назвали дату та час дебатів на НСК і показали інші варіанти бордів (Фото)

  • 10 Квітня, 2019
  • 1454 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат у президенти Петро Порошенко призначив дебати на НСК “Олімпійський” на 14 квітня о 14:14.

Про це на брифінгу повідомив речник штабу Порошенко Олег Медведєв.

“Ми знаємо, що буде в графіку кандидата Порошенка 19 квітня о 20:00. Він повинен у цей час прийти на Суспільне телебачення. Він точно там буде. Петро Порошенко також прийде на дебати з Володимиром Зеленським 14 квітня о 14 годині 14 хвилин на НСК “Олімпійський”. І ще раз наполегливо повторює запрошення Зеленському не боятися дебатів, не уникати”, – сказав він.

Медведєв додав, що Порошенко готовий прийти на дебати в будь-який інший день, у тому числі 19 квітня, якщо вони не будуть перетинатися з офіційними теледебатами.

Також Медведєв зазначив, що борди з президентом Петром Порошенком і президентом РФ Володимиром Путіним мали на меті нагадати країні, що в умовах серйозних викликів їй потрібен сильний президент.

“Бо завдання глави держави не розсмішити Путіна, як в планах нашого опонента, і не ставати перед Путіним на коліна, а сміливо йому дивитися в очі і захищати людей. От що значить цей борд”, – сказав він.

Медведєв також показав ще кілька “варіантів” бордів, на яких зображені Порошенко і російський комік Максим Галкін, Галкін і Володимир Зеленський, а також Зеленський і Путін. 

 

“Напевно, для нас була би більш легкою така ситуація (Порошенко – Галкін – ред.). Якби склалася така конфігурація переговірників, то Порошенку було би легше знайти спільну мову з Росією. Очевидно, що для нашого опонента більш цікавою була би отака гіпотетична ситуація (Галкін – Зеленський). Очевидно їм легше було би знайти спільну мову”, – сказав представник штабу Порошенка.

Разом з тим він додав, що вони зовсім собі не можуть уявити ситуацію, коли Путіну протистоятиме Зеленський. 

“Тому єдино правильним бордом ми вважаємо перший. На наше глибоке переконання з двох кандидатів тільки Порошенко має достатньо сили і політичної волі, достатньо досвіду, щоб протистояти Путіну. Ось проста – проста, як двері – логіка цього борду”, – сказав Медведєв.

Він також додав, що категорично відкидає звинувачення, що цей борд був покликаний створити з Зеленського образ агента Путіна.

“Категорично ні. Це немає нічого спільного з реальністю. Ніхто у нас не вважає, що Зеленський є маріонеткою Путіна, так само ми не вважаємо, що прибічники Володимира Олександровича є симпатиками Путіна”, – підсумував Медведєв.

Читайте також: Мер Черкас обіцяє демонтувати білборди з Порошенком і Путіним

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE