Politerno > Україна і світ > Юрист Зеленського обізвав журналістів-розслідувачів

Юрист Зеленського обізвав журналістів-розслідувачів

  • 12 Квітня, 2019
  • 1523 Переглядів
  • Comments Off

Радник-юрист у штабі кандидата Володимира Зеленського Андрій Богдан обізвав журналістів-розслідувачів.

Як повідомляє УП, про це на своїй сторінці у Facebook написала авторка програми “Схеми” Наталія Седлецька.

“Це – Андрій Богдан, наразі найближчий радник Зеленського з юридичних питань, та очевидно комунікатор з Коломойським (до грудня вони літали до олігарха разом, тепер літає тільки Богдан). Циркулюють навіть чутки, що для нього готують місце голови Адміністрації президента, але можливо це лише плід фантазії конкурентів”, – написала вона.

Співрозмовники УП також називають Богдана дуже впливовою фігурою у штабі Зеленського.

“Вчора ми розповіли, що починаючи з 2014 року Андрія Богдана тричі фіксували в аеропорту Внуково (Москва). Перед ефіром ми запитали у нього – коли саме він літав та що там робив? Він заперечив, що після анексії був у Росії. Але це неправда – бо як мінімум одна дата нам відома – це 15 травня 2014 року. Зрозумівши, що він щось приховує – ми вирішили опублікувати цю інформацію. Передавши йому, що ми готові отримати більш розширений коментар, якщо він таки захоче надати всі дати та причини своїх візитів в РФ”, – написала Седлецька.

Вона заявила, що натомість соратник Зеленського опублікував пост, в якому назвав журналістів Радіо Свобода – “журна.люхами”.

Наразі у пості Богдана немає цієї фрази, проте в історії змін збереглося старе повідомлення юриста.

У ньому Богдан стверджує, що “багато часу провів на фронті, в тому числі в самих гарячих точках”.

“Внесений в чорний лист в Росії. В Росію і Білорусію не можу заїхати навіть якби хотів)))вся ця інформація у мене на сторінці в ФБ, но кого це цікавить коли треба відпрацьовувати… Тільки слово боти треба поміняти на журна.люхи“, – написав він.

11 квітня журналісти програми “Схеми” в своїй передачі розповіли, що протягом двох останніх років шоумен і кандидат у президенти Володимир Зеленський одинадцять разів літав до Женеви, коли там мешкав олігарх Ігор Коломойський, а після його переїзду в Ізраїль влітку 2018-го, Зеленський ще двічі злітав до Тель-Авіва.

Журналісти зазначили, що у кожній другій поїздці кандидата у президенти супроводжував юрист олігарха Андрій Богдан, який згодом став головним юридичним радником кампанії Зеленського на виборах президента.

Як повідомили розслідувачі Bihus Info у штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського стверджують, що один із головних юристів бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан має до них стосунок як “давній товариш” шоумена. Журналісти неодноразово помічали Богдана серед членів штабу Зеленського.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE