Politerno > Тернопільщина > На Тернопільщині з’явилися псевдовиборці з Вінницької області

На Тернопільщині з’явилися псевдовиборці з Вінницької області

  • 19 Квітня, 2019
  • 2241 Переглядів
  • Comments Off

В Тернопільську обласну організацію ВО «Батьківщина» звернулися мешканці міста Підгайці, що на Тернопільщині.

За словами місцевих жителів, їм принесли запрошення на вибори 21 квітня 2019 року.

І нічого б дивного, та мешканці Підгайців отримали запрошення на так званих «мертвих душ», людей, які ніколи не проживали та не були прописані у Підгайцях за даними адресами.

Мешканці Підгайців вирішили, що це помилка і звернулися у реєстр виборців для уточнення інформації, де їм повідомили, що дані люди ще у 2010 році виписані з Вінницької області і приписані по даних адресах у Підгайцях.

Мешканці Підгайців шоковані, адже у їхніх будинкових документах прописаними жодних сторонніх людей немає, до того ж ніколи не приходиили запрошення на вибори на сторонніх осіб, крім даного випадку, коли на другий тур виборів Президента, які відбудуться 21 квітня 2019 року, принесли запрошення на осіб, що не проживають і ніколи не жили у Підгайцях за вказаними адресами.

Як повідомлялось, після того, як ЦВК опрацювала 100% бюлетенів з Тернопільщини, діючий президент України Петро Порошенко посів перше місце по області із 24.36%.  Юлія Тимошенко отримала 18.87% підтримки, Анатолій Гриценко – 17,08%, Володимир Зеленський – 14.67%, Олег Ляшко – 7,41%, Руслан Кошулинський 5,46%, Ігор Смешко – 5,14.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE