Politerno > Україна і світ > “Майте совість!”. Дружина Зеленського емоційно відреагувала на скандал з її постом у Facebook

“Майте совість!”. Дружина Зеленського емоційно відреагувала на скандал з її постом у Facebook

  • 20 Квітня, 2019
  • 3121 Переглядів
  • Comments Off

Дружина кандидата в президенти Володимира Зеленського Олена спростувала звинувачення в тому, що вона нібито підтримувала російських окупантів на Донбасі.

В “день тиші” в Україні розгорівся масштабний скандал навколо Зеленської: в мережу потрапив скріншот з її Facebook-сторінки з репоста з каналу “Life Новости”, де нібито пропонується премія в російських рублях за інформацію про переміщення українських військових на фронті.

У свою чергу Олена Зеленська опублікувала емоційний пост, в якому заявила, що завжди різко засуджувала агресію Росії. Вона підкреслила, що до репосту вона опублікувала підводку про пропаганду Кремля, проте Facebook цього не відобразив.

Як пояснила Зеленська на своїй сторінці у соцмережі, тоді вона “не знала усіх технічних особливостей Facebook”.

“Чий пост я репостила, вже не згадаю. Когось з друзів … Не підозрювала, що робити перепост з обуренням діями російських пропагандистів не можна. Тому що ФБ може не показати підводку, а саме посилання – залишити. … Не до цих знань було у ті дні. Ми всі були в шоці від того, що відбувалося в країні, що відібрали Крим, це не вкладалося у голові, було страшно, що починається війна”, – зазначила вона.

Також Зеленська закликала відвідати її сторінку у Facebook, “подивитися, про що і що писала тоді, що репостила, над чим роздумувала” і додала, що цим повідомленням, можливо “і попрощається з Facebook”.

Відреагував на скандал також спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков, заявивши, що у опонентів не залишилося ніяких моральних бар’єрів.

“Майте совість… Хоча кому це я говорю. Раніше не чіпали сім’ю і дітей, зараз не залишилося моральних бар’єрів. І совісті…” – написав він.

Відзначимо, багато користувачів висловили сумнів в тому, що пост Зеленської був справжнім і вважають, що це фейк. Радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Богданов, який спочатку опублікував скрін зі скандальним постом, незабаром видалив його і вибачився перед Зеленською.

Також користувачі мережі звернули увагу на те, що на сторінці Олени Зеленської було багато постів патріотичного змісту.

При цьому пізніше волонтерський сайт “Миротворець” вніс Зеленську в свою базу, звинувативши її в тому, що жінка нібито є “інформатором незаконних збройних формувань”.

 

Читайте також: Олімпійський котел Порошенка. Головні висновки з дебатів на стадіоні

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE