Politerno > Україна і світ > У Держдепі США з нетерпінням чекають на співпрацю із Зеленським

У Держдепі США з нетерпінням чекають на співпрацю із Зеленським

  • 22 Квітня, 2019
  • 1096 Переглядів
  • Comments Off

Державний департамент США привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах.

Про це йдеться в опублікованому прес-релізі американського відомства.

“Сполучені Штати вітають Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні. Ми також вітаємо український народ з проведенням виборів, які відображають яскраву демократію України через п’ять років після Революції Гідності 2014 року та після п’ятирічної безжалісної російської агресії”, – зазначають у Держдепартаменті США.

У Держдепі відмітили, що вибори в Україні були “мирними, конкурентними, і результат відображав волю народу” і додали, що підтримують попередній звіт ОБСЄ про вибори.

“Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з новообраним президентом Володимиром Зеленським для просування спільної мети наших двох країн – безпечної, процвітаючої, демократичної та вільної України”, – наголосили в американському відомстві.

Сьогодні президент Єврорадди Дональд Туск, глава Європейської комісії Жан-Клод Юнкер та канцлер Німеччини Ангела Меркель привітали із перемогою на президентських виборах Володимира Зеленського. 

Учора свої вітання і підтримку Володимиру Зеленському висловили ряд світових ліерів.

В Кремлі вважають передчасними поздоровлення Володимира Зеленського, який набрав найбільше голосів виборців у другому турі президентських виборів в Україні.

Посли країн Великої сімки привітали новообраного президента України Володимира Зеленського, побажали йому успіху та висловили сподівання на тісну співпрацю з ним та його адміністрацією

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE