Politerno > Україна і світ > Тимошенко закликала створити Нацкомісію з розслідування корупції на найвищому рівні (Відео)

Тимошенко закликала створити Нацкомісію з розслідування корупції на найвищому рівні (Відео)

  • 13 Травня, 2019
  • 2270 Переглядів
  • Comments Off

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко закликала новообраного президента створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів старої влади.

Таку ідею політик озвучила на погоджувальній раді керівників парламентських фракцій і комітетів, повідомляє прес-служба партії.

“Люди чекають як і змін в країні, так і відповідальності нинішньої влади та її кримінального оточення, а також всіх, хто країну руйнував всі п’ять років. Я раджу новообраному президенту створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів старої влади і зробити її “наддержавним” органом, щоб залучити всі сили країни і негайно притягнути до відповідальності”, – сказала вона.

Тимошенко підкреслила, що команда “Батьківщини” готова до конструктивної співпраці в рамках створення такої комісії.

Також лідер партії звернула увагу на те, що чинна влада навіть в останні дні своєї роботи продовжує злочинну політику і масово роздає “любим друзям” нагороди, посади, привілеї, гроші, і намагається якомога довше утриматися на своїх посадах.

Водночас Тимошенко обурилася, що порядок денний парламенту на цей тиждень  не містить важливих для країни законопроектів: «Знов увесь порядок денний начинений лобістськими законами, які намагаються протягнути  останнього тижня перед зміною влади. Це неприпустимо!».

Нагадаємо, заступник голови партії «Батьківщина» Сергій Соболєв заяви, що інавгурацію новообраного Президента Володимира Зеленського потрібно провести якнайшвидше.

 
 
Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE