Politerno > Україна і світ > БПП має умови для участі в майбутній коаліції і допускає співпрацю з партією Вакарчука

БПП має умови для участі в майбутній коаліції і допускає співпрацю з партією Вакарчука

  • 17 Травня, 2019
  • 1405 Переглядів
  • Comments Off

Фракція БПП за певних умов готова брати участь у формуванні нової коаліції у Раді цього скликання і допускає співпрацю з партією “Голос” співака Святослава Вакарчука.

Про це у кулуарах парламенту заявила представник президента Петра Порошенка у парламенті Ірина Луценко.

“Якщо цей курс, який буде запропонований депутатами від різних фракцій, буде повністю співпадати з тим курсом, якого дотримувався “Блок Петра Порошенка”, то може бути”, – сказала вона.

“Святослав Вакарчук, заявив про те, що він буде йти на парламенті вибори. Ну, ми будемо конкурувати як претенденти на присутність у Верховній Раді”, – сказала вона.

“Якщо ми зайдемо, а ми точно заходимо – на це вказують всі соціологічні дослідження, і Святослав Вакарчук не тільки співатиме, а й пропонуватиме щось суспільству і зайде в парламент, і його курс буде співпадати з нашим курсом, то ми, звичайно, будемо пропонувати йому входити в якусь конструктивну співпрацю”, – підсумувала Луценко.

Нагадаємо, 17 травня спікер парламенту Андрій Парубій на засіданні парламенту, після того, як голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак заявив про вихід цієї сили з коаліції, сформованої в 2014 році, оголосив про припинення діяльності коаліції депутатських фракцій «Європейська Україна». 

В команді Володимира Зеленського заявили, що коаліції в українському парламенті не було уже давно, проте каманда Зеленського все ще сподівається на злагоджену роботу Верховної Ради у наступні 6 місяців.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE