Politerno > Україна і світ > “Батьківщина” готова допомогти Зеленському

“Батьківщина” готова допомогти Зеленському

  • 17 Травня, 2019
  • 1248 Переглядів
  • Comments Off

Заступник голови партії “Батьківщина” Іван Крулько заявив про готовність партії допомогти Володимиру Зеленському після інавгурації реалізовувати його ініціативи.

Про це він сказав в кулуарах Верховної Ради, передає прес-служба партії.

За його словами, сьогодні треба думати про те, як реалізувати ініціативи, на які чекає народ, оскільки Зеленський приймає країну “в надзвичайно складному стані”.

Він зазначив, що у “Батьківщина” вже є напрацьований план дій ,прописаний у “Новому курсі України”, з яким лідерка партії Юлія Тимошенко йшла на президентські вибори.

“Ми очікуємо, що Володимир Зеленський буде проукраїнським і проєвропейським президентом та одразу  почне виконувати те, про що говорив, йдучи на вибори”, – сказав Крулько.

“Зокрема, про потребу ухвалення нового закону про вибори народних депутатів та скасування корупційної мажоритарної складової, чого вже давно вимагає “Батьківщина”, – додав він.

Також нардеп підкреслив, що у “Батьківщині” чекають, коли запрацює закон про тимчасові слідчі комісії, а також зниження тарифів, закону про деофшоризацію та “поставити на місце олігархів”.

Нагадаємо, під час виступу з трибуни парламенту 14 травня Юлія Тимошенко заявила, що Верховна Рада має допомогти новообраному президенту Володимиру Зеленському творити зміни в країні, в іншому випадку нинішній склад парламенту не має права на життя.

Заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко в ефірі каналі “1+1” заявив, що політична амбіція Юлії Тимошенко – втілити Новий курс і в результаті побачити процвітаючу Україну, де живуть заможні громадяни, де є чесні суди та незалежні правоохоронні органи, які забезпечують порядок у країні.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE