Politerno > Україна і світ > Або парламент стане частиною змін, або не має права на життя – Тимошенко

Або парламент стане частиною змін, або не має права на життя – Тимошенко

  • 14 Травня, 2019
  • 1478 Переглядів
  • Comments Off

Верховна Рада має допомогти новообраному президенту Володимиру Зеленському творити зміни в країні, в іншому випадку нинішній склад парламенту не має права на життя.

Про це лідер фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко cказала з трибуни Ради у вівторок.

На її думку, парламент переживає дуже знакові дні, тому що 73% виборців проголосували за докорінні зміни у країні і треба стати частиною цих змін.

“Перед парламентом стоїть велика питання: коли буде дата інавгурації. Чим швидше, тим краще. І наша команда буде голосувати за всі дати”, – сказала Тимошенко.

“Але питання про інше. Чи буде парламент гирями на змінах, які очікують люди, чи будуть ставити лобістські закони, як це прописано на цей тиждень? Або стане поряд з президентом, якого обрали, для того, щоб змінити уряд на базі нової коаліції і створити план змін, які негайно треба провести в країні”, – додала вона.

Тимошенко наголосила, що якщо все залишиться по-старому, то не треба ображатися, що “73% хочуть дострокового розпуску парламенту”.

“Або цей парламент стане частиною змін, або він не має права на життя”, – заявила політик.

Лідер “Батьківщини” закликала всі фракції до консультацій щодо створення нової коаліції, нового уряду і національної комісії по розслідуванню корупції на найвищому посадовому рівні – від чинного президента Петра Порошенка, його оточення та інших.

Нагадаємо, лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко на погоджувальній раді керівників парламентських фракцій і комітетів закликала новообраного президента створити Національну комісію з розслідування кримінальних злочинів старої влади.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE