Politerno > Україна і світ > Втілити Новий курс і побачити процвітаючу Україну: Власенко розповів про мету Тимошенко

Втілити Новий курс і побачити процвітаючу Україну: Власенко розповів про мету Тимошенко

  • 17 Травня, 2019
  • 1142 Переглядів
  • Comments Off

Політична амбіція Юлії Тимошенко – втілити Новий курс і в результаті побачити процвітаючу Україну, де живуть заможні громадяни, де є чесні суди та незалежні правоохоронні органи, які забезпечують порядок у країні.

Про це заступник Голови партії «Батьківщина» Сергій Власенко заявив під час прямого ефіру на телеканалі «1+1».

Він наголосив, реалізація розробленого Юлією Тимошенко та найкращими фахівцями країни покрокового плану дій також зробить Україну на міжнародній арені суб’єктом політики, а не об’єктом.

Наразі, наголосив парламентарій, «Батьківщина» готова до роботи, адже перед нашою державою стоять великі виклики в усіх сферах життєдіяльності. І політична сила Юлії Тимошенко підтримає будь-які рішення, спрямовані на покращення ситуації в країні, додав заступник Голови партії.

«Новий курс – це покроковий план дій, що розписує реформи в усіх сферах життєдіяльності. Якщо дії новобраного президента збігатимуться стратегічно з тими напрямками, які окреслені в Новому курсі, ми допомагатимемо йому», – підсумував Сергій Власенко.

Нагадаємо, Сергій Власенко позитивно оцінив оперативне обрання голови Конституційного Суду, водночас звернув увагу на те, що суддя брала учать у сумнівному та незаконному рішенні КСУ.

Під час виступу з трибуни парламенту 14 травня Юлія Тимошенко заявила, що Верховна Рада має допомогти новообраному президенту Володимиру Зеленському творити зміни в країні, в іншому випадку нинішній склад парламенту не має права на життя.

Результати соціологічного дослідження центру “Соціальний моніторинг”, Українського інституту соціальних досліджень імені Олександра Яременка та Соціологічної групи “Рейтинг” засвідчили, що серед політиків, яких українці хотіли би бачити новим прем’єр-міністром, лідирують Юлія Тимошенко та Ігор Смешко.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE