Politerno > Україна і світ > Коломойський розповів, про що говорив із Зеленським після його перемоги (Відео)

Коломойський розповів, про що говорив із Зеленським після його перемоги (Відео)

  • 22 Травня, 2019
  • 1311 Переглядів
  • Comments Off

Олігарх Ігор Коломойський побажав ноаообраному президенту Володимиру Зеленському впоратися з “важкою щоденною роботою” на посаді президента України.

Про це він заявив в інтерв’ю відео-проекту УП “Чітко інтерв’ю”, яке в найближчі дні вийде на сайті та на Youtube-каналі “Української правди”.

“Я сказав, що при такій високій планці буде досить важка щоденна праця. Дуже висока відповідальність, тому побажав удачі. У такій ситуації тільки удачі треба побажати”, – переказав Коломойський деталі телефонної розмови із Зеленським, яка відбулася після перемоги на виборах останнього.

“Утримати (удачу -ред). Як кажуть, вершина – це остання точка перед спуском. Завоювати можна, важко – утримувати позиції. Стати чемпіоном, а потім повторити свій чемпіонський успіх – це набагато складніше”, – сказав олігарх.

За словами Коломойського, “представники різних сегментів суспільства”, з якими він спілкується, бажають новообраному президенту удачі.

“Всі хочуть, щоб сталося диво і у нього вийшло”, – сказав бізнесмен.

Нагадаємо, клієнти адвоката Дональда Трампа Рудольфа Джуліані громадяни США Ігор Фруман і Лев Парнас написали заяву у правоохоронні органи України на Ігоря Коломойського після його інтерв’ю, в якому олігарх назвав їх “аферистами” і пообіцяв “вивести на світло боже”.

Нагадаємо, 17 травня в інтерв’ю програмі “Схеми” Коломойський назвав аферистами двох американців – Лева Парнаса та Ігоря Фрумана, які “збирають з людей гроші”, прикриваючись зв’язками з Джуліані.

Адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані пригрозив Ігорю Коломойському позовом про наклеп.

Персональний адвокат президента США Рудольф Джуліані обурений тим, що олігарх Ігор Коломойський по приїзді в Україну погрожував двом американським громадянам.

Зокрема, у суботу в Twitter, коментуючи інформацію про повернення Коломойського в Україну, він заявив: “Щойно він повернувся, він погрожував двом американським громадянам. Представники Коломойського і вороги президента Трампа консультують новообраного президента. Чи буде він заарештований?“.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE