Politerno > Україна і світ > Уважно придивіться, хто і як голосував сьогодні за виборчий закон – Тимошенко

Уважно придивіться, хто і як голосував сьогодні за виборчий закон – Тимошенко

  • 22 Травня, 2019
  • 4815 Переглядів
  • Comments Off

Парламент, на жаль, провалив новий виборчий закон, який докорінно мав змінити корумповану прогнилу систему обрання народних депутатів.

Про це Юлія Тимошенко сказала у своєму відеозверненні на особистій сторінці у Facebook за підсумками позачергового засідання Верховної Ради.

«Учора, обговорюючи з президентом розпуск парламенту, який наша команда підтримує цілком, ми домовились: президент внесе новий закон про вибори народних депутатів, у якому не буде корупції, роздачі грошей і, по суті, приведення олігархічних кланів до Ради», – розповіла Голова партії.

Проте, зауважила Юлія Тимошенко, сьогодні абсолютна більшість своїм голосуванням продемонструвала, що не хоче змін.

«Вони хочуть зберегти стару виборчу систему, де за гроші можуть знову приходити в парламент на мажоритарних округах і далі використовувати його для свого збагачення», – наголосила вона.

Лідер «Батьківщини» також додала: лише 92 депутати, серед яких депутати її фракції, показали, що вони прагнуть змін і хочуть нової якості Верховної Ради, підтримавши новий закон: «Уважно придивіться, хто і як проголосував сьогодні за новий виборчий закон, і зробіть правильні висновки».

Юлія Тимошенко наголосила на тому, що її команда й далі боротиметься за справжні зміни.

«Якщо далі ми голосуватимемо за гроші, то жодних змін, на які люди розраховують після президентських виборів, не буде», – попередила вона.

Читайте також:  “Батьківщина” підтримала зміни виборчої системи, запропоновані Зеленським (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE