Politerno > Україна і світ > Зеленський призначив заступником глави АП Пристайка – Зеркаль залишається в МЗС

Зеленський призначив заступником глави АП Пристайка – Зеркаль залишається в МЗС

  • 22 Травня, 2019
  • 1372 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський призначив посла України при НАТО Вадима Пристайка заступником глави Адміністрації президента.

Відповідний указ №317 від 22 травня оприлюднений на сайті глави держави.

“Призначити Пристайка Вадима Володимировича заступником глави Адміністрації президента України”, – йдеться в документі.

Ввечері 21 травня президент України Володимир Зеленський призначив на цю посаду заступницю міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олену Зеркаль. 

Втім, сьогодні Зеркаль написала на своїй сторінці у Facebook, що залишається працювати в МЗС.

“Моя посада і роль у дипломатичній службі не змінилися – заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції”, – написала Зеркаль.

“Переговорити Угоду про асоціацію та зробити її реальністю, добитися безвізового режиму з ЄС, домовитися про постачання газу з ЄС, вести правові спори проти Росії та багато інших завдань – виклики, якими сповнене моє життя”, – додала вона.

Вона зазначила, що 25 травня їде в Гамбург, де Міжнародний трибунал з морського права оголосить рішення щодо полонених українських моряків.

“А вже з самого початку червня – двотижневі слухання у Гаазі. Зовнішня політика – спільна справа Президента та МЗС. Тому, взаємодія, конструктив і взаємоповага є критично важливими. Ми – одна команда і країна в нас одна”, – написала Зеркаль.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що новим очільником МЗС може стати український дипломат Вадим Пристайко, який був присутнім на зустрічах президента Володимира Зеленського і іноземними гостями, які приїхали на інавгурацію.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE