Politerno > Тернопільщина > Тітушки нардепа Головка хотіли зірвати святкування Дня Почаєва

Тітушки нардепа Головка хотіли зірвати святкування Дня Почаєва

  • 15 Липня, 2019
  • 15553 Переглядів
  • Comments Off

У неділю на запрошення мешканців Почаєва кандидат у народні депутати Богдан Яциковський взяв участь у святкуванні Дня міста.

Та коли він виходив на сцену, щоб привітати містян зі святом, на його шляху опинилися молодики. Штурханами і нецензурщиною вони намагалися спинити Яциковського, але завадила громадськість.

Про це редакції повідомили свідки інциденту.

Було очевидно, що задираки завітали на свято не самі по собі. Люди кажуть, що молодиків «замовив» Михайло Головко, який упродовж двох скликань уже є депутатом Верховної ради.

За цей час, стверджує програма «Гроші», тільки й того, що множив свої статки, майже нічого не зробивши для виборців п’яти районів нашої області.

Тепер Головко з усіх сил знову намагається пролізти у владу, щоб і далі дурити людей. Та, схоже, краяни вже переконалися у брехливості обіцянок свободівця, і, за даними соціологів, симпатизують явно не йому.

Відтак, подейкують місцеві, Головко, “не маючи нічого святого за душею”, на фініші перегонів використав свій останній аргумент – найняв тітушок, щоб не дати сказати слова одному з головних конкурентів.

Читайте також: Остання надія на перемогу у Головка – Почаївські попи агітатори!

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE