Politerno > Тернопільщина > Надал дав завдання закрити рота сайту, який критикує його кандидатів

Надал дав завдання закрити рота сайту, який критикує його кандидатів

  • 20 Липня, 2019
  • 6433 Переглядів
  • Comments Off

Юрій Фартушняк і Сергій Надал

Одразу декілька тернопільських новинних сайтів, пов’язаних із піарником тернопільського голови Сергія Надала Юрієм Фартушняком, оприлюднили одну на всіх новину щодо «брудної агітації» з боку видання «Politerno».

Скріншот фрагенту публікації одного з сайтів, які звинуватили “Politerno” у “брудній агітації” – у яких широких колах відомий наш сайт, як “брехливий” – невідомо.

Одразу ж зазначимо, що йдеться про того Фартушняка, якого в Тернополі у журналістських колах знають під прізвиськом «Психотроп» через вміння «промивати» мізки тернополянам  новинами про “несказані блага” від Сергія Надала. Які це блага, жителі обласного центру мають можливість переконатись у реальному житті: переобладнання котелень на  торф’яне паливо, незаконні забудови у тому числі парків, непомірні тарифи за проїзд у транспорті, платня за дитсадки для нетернопільських дітей тощо. Щодо застеленої по усьому Тернополю бруківки, яку виготовляє наближена до Надала фірма, годі й говорити.

Тож чи не єдиним інтернет-виданням, яке в голос говорить про вищезазначені проблеми в місті – є саме «Politerno». А тому жодного подиву щодо інформаційної атаки на наше видання з боку провладних сайтів немає.

Жодної “брудної агітації” ми не вели, оприлюднюємо лише факти. Жодному з політиків щодо своєї діяльності не звітуємо, а симпатії щодо кандидатів – особиста справа членів редакції. Рекламувати свої публікації маємо повне право. Висвітлювали і будемо продовжувати висвітлювати правду про корумпованість і захланність тернопільських політиків, до виборів, під час них і після.  

Нагадаємо, під час виборчої кампанії на наш сайт вже була здійснена хакерська атака, яку ще називають DDOS-атакою, про що ми повідомляли і у чому підозрюємо ту саму медіа-групу з орбіти міського голови.

Читайте по темі: Чому канал “Т1” видаляє коментарі із критикою Максима Черкашина

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE