Politerno > Тернопільщина > Чому канал “Т1” видаляє коментарі із критикою Максима Черкашина

Чому канал “Т1” видаляє коментарі із критикою Максима Черкашина

  • 6 Липня, 2019
  • 5758 Переглядів
  • Comments Off

Тернопільські активісти повідомляють про цензуру у Facebook з боку місцевого телеканалу Тернопіль1 на критику щодо кандидата у народні депутати Максима Черкашина.

“Майстер-клас про “високі” стандарти журналістики від тернопільського каналу Тернопіль1“, – пишуть автори блогу ternopilrozdumy.blogspot.com.

“Абсолютно усі негативні коментарі написані під репортажами про Максима Черкашина на Т1 Новини стирають. І не важливо, що коментарі конструктивні та правдиві, якщо вони висвітлюють кандидата в нардепи в негативному світлі, то їх тупо стирають”, –  підкреслюють дописувачі. 
 
“Ось такі вони журналістські “стандарти” молодого тернопільського ̶к̶а̶н̶а̶л̶у̶ зливного бачка. P.S. ці коментарі сьогодні стерли, скріни зроблені сьогодні зранку під цим відео“, – зазначається у блозі.
 
 
 

Від себе додамо, кінцевим бенефіціаром і директором компанії ПП “ТРО “Тернопіль-медіа”, якій належить телеканал “Тернопіль 1”, зазначений власник радіостанції “Українська хвиля” Юрій Фартушняк (принаймні станом на грудень 2017 року), якого ще називають особистим піарником міського голови Тернополя Сергія Надала.

Ні для кого в Тернополі не є секретом, що кошти на придбання ліцензії і розкрутки каналу Фартушняку свого часу надав наближений до тернопільського мера забудовник Ігор Гуда. Тож, наскільки читач може переконатись, канал Фартушняка “крутить” під час парламентської кампанії лише кандидатів з орбіти Сергія Надала.

Власне, найбільша частка ефіру дістається саме кандидату від партії “Голос” Максиму Черкашину (трохи менше перепадає Степану Барні й іншим “порошенківцям”, а також представнику “Слуги народу” Андрію Богданцю).

У статті “Битва за Тернопіль. Все, що потрібно знати про кандидатів по 163 округу”, ми вже писали, що пана Черкашина напряму пов’язають з мером Тернополя. У 2014-2016 роках він працював начальником патронатного відділу Тернопільської міської ради. Крім того, Максим Черкашин є консультантом Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України, яке очолює Сергій Надал. А тому у політичній тусовці Файного міста усім добре відомо – Черкашина у “Голос” делегував саме Надал і гроші на кампанію йому дає теж Сергій Віталійович.

Єдине, чого не можуть зрозуміти обізнані з тернопільськими реаліями спостерігачі: що заважало Максиму Черкашину реалізовувати під “дахом” Сергія Віталійовича більшість з тих “проектів”, на яких базується його піар-кампанія під час дострокових виборів у Раду?

Читайте також: Чому ми знову дружно стрибаємо на граблі

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE