Politerno > Україна і світ > Той, хто пропонував хабар Богдану, уже шкодує – Вавриш

Той, хто пропонував хабар Богдану, уже шкодує – Вавриш

  • 5 Серпня, 2019
  • 1239 Переглядів
  • Comments Off

Наближений до голови Офісу президента бізнесмен Андрій Вавриш заявляє, що ті, хто вступився за столичного голову Віталія Кличка, жалкують про те, що пропонували “хабар” Андрію Богдану.

Про це Вавриш сказав в інтерв’ю “НВ Бізнес“.

“Із внутрішніх джерел я знаю, що факт провокації такого хабара був. І ті, хто спробували це зробити, жалкують про це.

Для мене абсолютний шок, що це взагалі сталося. Це величезна дурість і я був шокований, коли ця інформація підтвердилася.

Напевно, не шкодують тоді, коли хабарі беруть і все тихо відбуваються, як у нас було останні п’ять років. А зараз хтось від грошей відмовився”.

Нагадаємо, 30 липня керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко не контролює столичну раду, і свої групи в ній мають окремі “смотрящі”.

За словами Богдана, до нього приходила людина нібито від одного зі “смотрящих” і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл. 

Також глава Офісу президента запропонував Кличку самому подати у відставку. 

Кличко на це записав звернення до президента Володимира Зеленського, в якому поскаржився на некомпетентність глави Офісу президента Андрія Богдана.

Також Віталій Кличко просить НАБУ перевірити заяву голови Офісу президента Андрія Богдана про нібито підкуп у його інтересах.

31 липня Кличко зустрівся у США з Рудольфом Джуліані. Тоді Кличко заявив, що вони обговорили ситуацію в Україні і перспективи подальшої співпраці країн. Також Віталій Кличко обговорив з адвокатом президента США Дональда Трампа і колишнім мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані нинішню ситуацію з місцевим самоврядуванням у Києві.

Раніше ми повідомляли, що на переданій у користування Генпрокуратурі ділянці на території заводу “Арсенал”, збудують житловий будинок компанії, пов’язані з другом глави АП Андрієм Богданом та кандидатом у депутати ВР від партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE