Politerno > Україна і світ > Кличко назвав звинувачення Богдана “байками зі склепу”

Кличко назвав звинувачення Богдана “байками зі склепу”

  • 30 Липня, 2019
  • 1093 Переглядів
  • Comments Off

Очільник Києва Віталій Кличко назвав “добіркою пліток і маніпулятивних домислів” заяви глави Офісу президента Андрія Богдана про корупцію в столиці.

Про це йдеться у повідомленні Київради.

“Коли такі речі говорить керівник Офісу президента – це виглядає як мінімум дивно і некомпетентно. Ця прес-конференція нагадувала “байки зі склепу” – добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше.

Усі свої, як ви думаєте, “страшилки”, пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться подібними “інформаційними виступами”! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте”, – заявив міський голова Києва.

Спроби розділити посади мера та голови КМДА Кличко вважає намаганням позбавити громаду права впливати на процеси управління столицею і наступом на місцеве самоврядування.

Нагадаємо, сьогодні, 30 липня, керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко не контролює столичну раду, і свої групи в ній мають окремі “смотрящі”.

За словами Богдана, до нього приходила людина нібито від одного зі “смотрящих” і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл. 

Також глава Офісу президента запропонував Кличку самому подати у відставку.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE