Politerno > Україна і світ > Кличко з відпочинку передав привіт Богдану і Вавришу

Кличко з відпочинку передав привіт Богдану і Вавришу

  • 6 Серпня, 2019
  • 1261 Переглядів
  • Comments Off

Міський голова Києва Віталій Кличко, знаходячись у відпустці, передав привіт главі офісу президента Андрію Богдану.

Про це Кличко написав у своєму Твіттері.

“Привіт Андрію і Богдану! Вавришу і Андрію, щоб хлопці не переплутали. Спорт виховує волю до перемоги. Чесної і відкритої, коли не збрешеш і не сховаєшся за чиюсь спину…”.

5 серпня повідомлялося, що мер Києва пішов у тижневу відпустку з дозволу президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, наближений до голови Офісу президента бізнесмен Андрій Вавриш заявляє, що ті, хто вступився за столичного голову Віталія Кличка, жалкують про те, що пропонували “хабар” Андрію Богдану.

30 липня керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко не контролює столичну раду, і свої групи в ній мають окремі “смотрящі”.

За словами Богдана, до нього приходила людина нібито від одного зі “смотрящих” і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл. 

Також глава Офісу президента запропонував Кличку самому подати у відставку. 

Кличко на це записав звернення до президента Володимира Зеленського, в якому поскаржився на некомпетентність глави Офісу президента Андрія Богдана.

Також Віталій Кличко просить НАБУ перевірити заяву голови Офісу президента Андрія Богдана про нібито підкуп у його інтересах. НАБУ розпочало розслідування щодо можливого підкупу глави офіса президента андрія Богдана в інтересах мера Києва Віталія Кличка.

31 липня Кличко зустрівся у США з Рудольфом Джуліані. Тоді Кличко заявив, що вони обговорили ситуацію в Україні і перспективи подальшої співпраці країн. Також Віталій Кличко обговорив з адвокатом президента США Дональда Трампа і колишнім мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані нинішню ситуацію з місцевим самоврядуванням у Києві.

Раніше ми повідомляли, що на переданій у користування Генпрокуратурі ділянці на території заводу “Арсенал”, збудують житловий будинок компанії, пов’язані з другом глави АП Андрієм Богданом Андрієм Вавришем та кандидатом у депутати ВР від партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Читайте також: Про досвід і чуття, Зеленського і Кличка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE