Politerno > Україна і світ > Рябошапка “не відчуватиме дискомфорту” від призначення генпрокурором

Рябошапка “не відчуватиме дискомфорту” від призначення генпрокурором

  • 7 Серпня, 2019
  • 1089 Переглядів
  • Comments Off

У разі призначення генпрокурором України, заступник голови офісу президента Руслан Рябошапка не буде відчувати дискомфорту від того, що доведеться робити на цій посаді. 

“Я не відчуваю жодного дискомфорту у тому, що мені доведеться робити на посаді генерального прокурора, якщо цей факт відбудеться. Тобто, я не можу говорити, що ця робота для мене некомфортна чи доставлятиме дискомфорт із тим, що я нібито відчуватиму себе не на своєму місці. Такого немає”, – сказав Рябошапка інтерв’ю для “24 каналу“.

Заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка раніше заявляв, що позитивно ставиться до ініціативи голови держави Володимира Зеленського призначити його генпрокурором.

Нагадаємо, як заявив новообраний депутат та можливий голова фракціії “Слуги народу” у Раді Давид Арахамія, його політсила має шорт-лист кандидатур на посаду прем’єр-міністра.

У ньому Андрій Коболєв [голова правління НАК Нафтогаз України], Юрій Вітренко [виконавчий директор Нафтогазу], Олексій Гончарук [заступник голови ОП з економічних питань] і Владислав Рашкован [виконавчий директор Міжнародного валютного фонду].

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE