Politerno > Україна і світ > Колишній партнер Зеленського по бізнесу став режисером “Ходи гідності” до Дня Незалежності

Колишній партнер Зеленського по бізнесу став режисером “Ходи гідності” до Дня Незалежності

  • 15 Серпня, 2019
  • 1254 Переглядів
  • Comments Off

Режисерами «Ходи гідності» до Дня Незалежності України стали кліпмейкер і колишній бізнес-партнер Володимира Зеленського Ален Бадоєв та хореограф Олена Коляденко.

Про це повідомив сам Бадоєв на сторінці у Facebook.

Перша репетиція відбулася сьогодні вранці на авіаційному заводі «Антонов» у Києві.

Бадоєв анонсував, що в ході візьмуть участь ветерани збройного конфлікту на Донбасі, вчителі, спортсмени, медики, волонтери, дипломати та діти.

“У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю. Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх шануємо і намагаємося врахувати всі деталі”, – написав він в Інстаграмі.

11 серпня Офіс президента Володимира Зеленського опублікував розклад заходів до святкування Дня Незалежності, який цього року пройде без військового параду та у “новому форматі”.

Ветеранські та волонтерські організації, які планували провести власний марш 24 серпня, заявили, що команда президента свої плани з ними не узгоджувала.

Пізніше стало відомо, що Офіс президента дійшов згоди з ветеранами та волонтерами.

Указом від 11 липня президент України Володимир Зеленський доручив уряду «розробити, затвердити та забезпечити виконання плану заходів із відзначення 28-ї річниці незалежності України». В Офісі президента повідомили, що військового параду 24 серпня не буде, а головним заходом натомість стануть удари дзвона на майдані Незалежності.

15 серпня Кабінет міністрів затвердив план заходів із підготовки та відзначення 28-ї річниці Незалежності України.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE